Pomarańczowe Monstrum
Odpowiedz do tematu

:
Santino napisał/a:
Dodam tylko, że nie mam ani pomarańczowego, ani czarnego, ale ciążą mi równomiernie :lol:

A ja dodam, że miałem oba i jakoś się z nimi nie mogłem zaprzyjaźnic. Magia monstera mnie nie zaczarowała... :roll:

Segoy
:
Ale odkopaliście kotleta :twisted:

Ja też miałem oba, w tej chwili mam OM... bardzo fajna luma, kolor tarczy no i bransa.

Przydaje się na wakacyjne wypady :wink:

:
kotleta to się odgrzewa :razz:

Segoy
:
Ciiii ...
Nasz nowy kolega zaczyna się specjalizować ....
:twisted:

:
no to niedługo się kolorku dorobi seikoholica jakiego...

no chyba że wcześniej wyleci :twisted:

Segoy
:
Na razie nie ma wystarczających zaslug :lol: Pić to trza umić :!: :P

:
Segoy napisał/a:
Santino napisał/a:
Dodam tylko, że nie mam ani pomarańczowego, ani czarnego, ale ciążą mi równomiernie :lol:

A ja dodam, że miałem oba i jakoś się z nimi nie mogłem zaprzyjaźnic. Magia monstera mnie nie zaczarowała... :roll:

Obrazek

mnie przez nadgarstek przeszedł OM 2 razy a czarny chyba 3.....zawsze mi czegoś w nich brakowało....raz, że bezel jest ZBYT Duży w stosunku do tarczy, dwa: w uszach ma śmieszne 20mm przy takim designie - powinno być 22! karygodne, trzy: wsazówka godzinowa jest zbyt krótka - jak daję mleko Młodemu o 4.30 to nie wiem czy to 4.30 czy np. 5.30.

....ale CIESZĘ się niezmiernie bo ponownie kupiłem Czarnucha - tym razem na bransolecie....mam nadzieję, że będzie lepiej :mrgreen:

:
Segoy napisał/a:

czemu mam wylecieć? :P

:
blake napisał/a:
Segoy napisał/a:

Za całokształt i niedopasowanie mentalne ;)

:
blake napisał/a:

za brak poczucia humoru :twisted:

Segoy
sylwek
[Usunięty]
:
blake, zacznij się śmiać z siebie Kulego , bo inaczy nie dasz rady tutaj :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:
sylwek napisał/a:
blake, zacznij się śmiać z siebie Kulego , bo inaczy nie dasz rady tutaj :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tutaj trochę inna atmosfera jest widzę właśnie, ja na KMZiZ trochę inaczej "wychowany" :P

Bardziej szlachecko :D

Ale widać chłopa do chłopów ciągnie :D dlatego jestem z wami, może niekoniecznie mile widziany, ale to tylko złe pierwsze wrażenie :D

sylwek
[Usunięty]
:
blake, szlachecko Panie to nam się czasem zdarza ,,hm czytać pewne wiekopomne dzieła literackie,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:
Cytat:

Tutaj trochę inna atmosfera jest widzę właśnie, ja na KMZiZ trochę inaczej "wychowany" :P

Ale widać chłopa do chłopów ciągnie :D dlatego jestem z wami, może niekoniecznie mile widziany, ale to tylko złe pierwsze wrażenie :D

bo my to som proste chopoki, :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-17, 18:02, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
blake napisał/a:

ja na KMZiZ trochę inaczej "wychowany" :P

Proponuję abyś przestudiował jeszcze raz znaczenie przymiotnika szlachecki :)
Szlachecki propagowany przez subiektów na kicikici trochę się mija z pierwotnym znaczeniem ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum