U-boaty SOLARISA
Odpowiedz do tematu

sylwek
[Usunięty]
:
ALAMO, +miliun :mrgreen:

:
ALAMO napisał/a:

Chcesz dostać trochę czasu na odpoczynek od forum, żebys mógł sie pozachwycać rżnącymi 10x droższe zegarkami "swiss made" którymi handlują założyciele KMZiZ? Bo tak 'na dwa baty' to ci może się para wyczerpać przed metą ...

Nie do końca zrozumiałem :shock:
Czyli że jakiegoś bana dostanę czy co?
Zrozumiałem, że nie można się niezbyt pozytywnienie wypowiadać na temat swoich odczuć odnośnie pewnych modeli zegarków?

Ale OK rozumiem, że na tym forum obowiązuje autocenzura.

:
Na każdym obowiązuje, co najwyżej użytkownicy są wyczuleni na inne rzeczy...tutaj akurat na nadużywanie oskarżeń o zawłaszczanie tzw. własnosci intelektualnej marek bardziej prestizowych przez te tańsze :razz: Poczytasz więcej to załapiesz, gdzie leży różnica...

sylwek
[Usunięty]
:
blake, Nie wiem jak można się zachwycać jawną podróbą U-Boatów. Dla mnie straszna kaszana nosić taki zegarek. wolałbym już jakiegoś Orienta lub Seikacza które nie udają innych modeli zegarków.

to jest Twoja wypowiedź przed edytą ,, okresliłeś pewne zegarki jako podróby lub udawacze ,więc się nie dziw reakcji ,zwłaszcza że to są odrębne marki zegarkowe :wink:

na szczęście zreflekciłeś się :wink:

:
blake, nie marudź, głowa do góry i do roboty

:
blake napisał/a:
Nie do końca zrozumiałem :shock:

No i to jest właśnie problem.
Przeczytaj regulamin forum który ci uprzejmie admin podlinkował.
Wszelkie interpretacje nie będące wypadkową obowiązujących w tym kraju przepisów zachowaj dla siebie. Zarówno w prawie polskim, jak i europejskim, jest jasne rozróżnienie między "produktem podrabianym" a "produktem podobnym". Zresztą sensowne i tożsame ze zdrowym rozsądkiem obecnym na większości cywilizowanych forów na świecie. Witam cię zatem na cywilizowanym forum.
Kolejne wypowiedzi obraźliwe dla userów tego forum będą nagradzane odpowiednio.

:
Witamy na forum podrupkarzy, pijaków i złodziei! :mrgreen: :twisted:

Segoy
sylwek
[Usunięty]
:
Segoy napisał/a:
Witamy na forum podrupkarzy, pijaków i złodziei! :mrgreen: :twisted:

noo.. i + 2 miliuny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
blake napisał/a:

Zrozumiałem, że nie można się niezbyt pozytywnienie wypowiadać na temat swoich odczuć odnośnie pewnych modeli zegarków?

Ale OK rozumiem, że na tym forum obowiązuje autocenzura.

Odczucia owszem. Kłamstw i przeinaczeń nie.

Obowiązuje autocenzura. Obyczajowa i kulturowa. Dlatego tutaj znakomita większość czuje się dobrze.

Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-03-16, 23:23, w całości zmieniany 1 raz
:
Ok, może jednak postaram się poczytać więcej na tym forum, zapoznać się z klimatem jaki tu panuje.

Dlatego chciałem oficjalnie przeprosić jeśli ktoś poczuł się urażony moją wypowiedzią, (do autora tego tematu szczególnie), nie było moim celem, obrażanie kogoś za wybór jakiego dokonuje w kwestii kupna zegarków.

Na przyszłość jeśli coś mi się nie spodoba postaram się zachować dla siebie (autocenzura :razz: )

:
Jak ci się nie podoba to pisz "Nie podoba mi się". I tyle. Nikt nie będzie miał ci za złe.

Segoy
:
Segoy napisał/a:
Jak ci się nie podoba to pisz "Nie podoba mi się". I tyle. Nikt nie będzie miał ci za złe.

dlatego, że zostanie to odebrane jako przejaw zazdrości, że też chciałbyś taki mieć :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Eeee no u-boaty są paskudne, mi się nie podobają;p A mieć bym nie chciał, mam nadgarstek 16cm;p

Blaz
[Usunięty]
:
blake napisał/a:

Na przyszłość jeśli coś mi się nie spodoba postaram się zachować dla siebie (autocenzura :razz: )

Jest różnica między pisaniem, że to podróba, bo to podróba nie jest, a pisaniem, że ci się ten zegarek nie podoba. Pierwsze - w przypadku, gdy coś podróbą nie jest - jest mijaniem się z rzeczywistością i u nas nie przechodzi. Drugie jest wyrażeniem własnego zdania i u nas jest zjawiskiem normalnym, by nie powiedzieć polecanym. :cool:

Powoli będziesz wychodził z Matrixa i przyzwyczaisz się do realnego świata. To proces, ale rezultaty są oszałamiające. :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-03-17, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
:
suchotnik7, na męskich nadgarstkach wyglądają fajnie :D

co do samych zegarków - wyglądają godnie, zwłaszcza podoba mi się dwójka :)

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-17, 14:29, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum