A oto moje u-boaty
foty kiepskie
Wklejaj większe fotki, tutaj same lenie są i nie chce się nikomu klikać
Odpowiedz do tematu
:
ładne,ale fotki nanic
Pozdrawiam
Henry
Henry
:
Solaris, wklejaj większe foty.
:
fajne ale co ten środkowy bo trudno rozpoznać
:
Ta środkowa to Antone Modestine
:
Znaczy zegarek za dolara sprzedawany na allegro za kilkaset?
:
Ja wylicytowałem za 112 zł a zegarek nie jest najgorszy i co najlepsze wodoszczelny testowany wielokrotnie na basenie .
:
Fajna kolekcyjka
:
Nie wiem jak można się zachwycać jawną podróbą U-Boatów. Dla mnie straszna kaszana nosić taki zegarek. wolałbym już jakiegoś Orienta lub Seikacza które nie udają innych modeli zegarków.
:
blake napisał/a: |
Nie wiem jak można się zachwycać jawną podróbą U-Boatów. Dla mnie straszna kaszana nosić taki zegarek. wolałbym już jakiegoś Orienta lub Seikacza które nie udają innych modeli zegarków. |
Cytat: |
Przez podróbki rozumiemy produkt, który został nielegalnie oznaczony zarejestrowanym przez inną firmę znakiem towarowym. |
:
uuuuu.....
a już mqj'a i forumowego portugalczyka widziałeś?
grubo się zapowiada...
a już mqj'a i forumowego portugalczyka widziałeś?
grubo się zapowiada...
Segoy
:
Koledzy, może czas pomyśleć nad grupą "łopatolodzy"
:
Chcesz dostać trochę czasu na odpoczynek od forum, żebys mógł sie pozachwycać rżnącymi 10x droższe zegarkami "swiss made" którymi handlują założyciele KMZiZ? Bo tak 'na dwa baty' to ci może się para wyczerpać przed metą ...
Odpowiedz do tematu
blake napisał/a: |
Nie wiem jak można się zachwycać jawną podróbą U-Boatów. Dla mnie straszna kaszana nosić taki zegarek. wolałbym już jakiegoś Orienta lub Seikacza które nie udają innych modeli zegarków. |
Chcesz dostać trochę czasu na odpoczynek od forum, żebys mógł sie pozachwycać rżnącymi 10x droższe zegarkami "swiss made" którymi handlują założyciele KMZiZ? Bo tak 'na dwa baty' to ci może się para wyczerpać przed metą ...