Odpowiedz do tematu
:
Mogę kajdan od niego sprzedać
:
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-03-10, 23:41, w całości zmieniany 3 razy
seiko na yoybuy stoi za 271 dolków,na taobao za279.na creation watch 192
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-03-10, 23:41, w całości zmieniany 3 razy
:
a wy sobie tu iksem gąb nie wycierajta Te które są tego warte - zostają ...chyba, że jakaś melepeta przekupi, albo dziura budżetowa do załatania się pojawi A Seiko fajne jest, ale paska mu nie mogłem dobrać, a na czarnym zwyklaku jednak dla Mua zbyt mało interesujące Podobna przypadłość jak z pilotami, lubię, podobają mi się, ale góra po miesiącu zaczynają zalegać nienoszone.
Słoniu napisał/a: |
maciek, - ta iksa słuchaj. jak u niego zegarek dłużej niż kilka miesięcy wytrzyma to już cud. Prawie jakby o szybkości nudzenia Cezara zapytać |
a wy sobie tu iksem gąb nie wycierajta Te które są tego warte - zostają ...chyba, że jakaś melepeta przekupi, albo dziura budżetowa do załatania się pojawi A Seiko fajne jest, ale paska mu nie mogłem dobrać, a na czarnym zwyklaku jednak dla Mua zbyt mało interesujące Podobna przypadłość jak z pilotami, lubię, podobają mi się, ale góra po miesiącu zaczynają zalegać nienoszone.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, - no ja akurat pesecek do seikaczyka mam Tylko Seikaczyka brak Zobaczymy jednak, bo może EDC w tym temacie mi dziurę załata
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-03-11, 09:30, w całości zmieniany 2 razy
...
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-03-11, 09:30, w całości zmieniany 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Każdy zegarek kiedyś się znudzi
Niektóre jednak maja to do siebie, ze nudzą się później niz inne i ten chyba do nich należy.
Gratuluję, niech się nosi
Niektóre jednak maja to do siebie, ze nudzą się później niz inne i ten chyba do nich należy.
Gratuluję, niech się nosi
:
Zegar jak się patrzy.
Swoją drogą zauważyłem, że ostatnio Forum mocno obrodziło w Seikacze. Jako miłośnika marki - niezmiernie mnie to cieszy!
Swoją drogą zauważyłem, że ostatnio Forum mocno obrodziło w Seikacze. Jako miłośnika marki - niezmiernie mnie to cieszy!
:
zgadzam się z tobą, bo również oczekuję swojego SNZE 97
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-03-11, 11:28, w całości zmieniany 1 raz
corten napisał/a: |
Swoją drogą zauważyłem, że ostatnio Forum mocno obrodziło w Seikacze. |
zgadzam się z tobą, bo również oczekuję swojego SNZE 97
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-03-11, 11:28, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie zgodzę się - jak się ma dużo (subiektywnie) fajnych, to szanse, że się nie znudzą, znacząco wzrastają.
Oczywiście trzeba stale rozbudowywać kolekcję
Cytat: |
Każdy zegarek kiedyś się znudzi |
Nie zgodzę się - jak się ma dużo (subiektywnie) fajnych, to szanse, że się nie znudzą, znacząco wzrastają.
Oczywiście trzeba stale rozbudowywać kolekcję
:
a mi się nigdy nie nudzą, jak już mi się coś spodoba żeby nosić to już na amen zdarzają się skoki w bok w końcu parę maszyn jest na stanie ale skład jest niezmienny
Odpowiedz do tematu
Woytec60 napisał/a: |
Każdy zegarek kiedyś się znudzi
Niektóre jednak maja to do siebie, ze nudzą się później niz inne i ten chyba do nich należy. |
a mi się nigdy nie nudzą, jak już mi się coś spodoba żeby nosić to już na amen zdarzają się skoki w bok w końcu parę maszyn jest na stanie ale skład jest niezmienny
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.