Kilka zdjęć noweg nabytku kalkulatorem przy żarówce. W słońcu będzie o niebo lepiej.
Odpowiedz do tematu
: Orient SEL02001M0
:
no to graty i tu
tez kupowales w ciemno, bez mierzenia?
tez kupowales w ciemno, bez mierzenia?
:
Mierzyłem a Galerii Mokotów czarnego, poprzednią wersję (60 klików bezel i mechanizm bez stop-sekundy), ale koperta ta sama. Najbardziej obawiałem się koloru, trochę mniej rozmiaru. Jak tylko go zobaczyłem, a potem założyłem, to już wiedziałem, że to strzał w '10'. Możliwe, że nawet wygodniejszy i lepiej leży niż Tortuga.
:
to nawet nie wiedziałem ze w GMie mają, brałem w ciemno ale tak jak mówisz, strzał w 10
:
ale wypas!
Skate or die!
:
Ostatnio zmieniony przez machlo 2012-03-09, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Chodził mi po głowie tak koło roku, ale zawsze głos rozsądku się odzywał - a po co? czemu taki drogi? pomarańczowy?! No i zdecydowałem się.
Tomek, a Tobie jak się podoba?
Tomek, a Tobie jak się podoba?
Ostatnio zmieniony przez machlo 2012-03-09, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
:
eee Tomkowi to chyba sie wcale nie podoba
ja w sumie się zdecydowałem w moment, po wizycie w Złotych Tarasach jak zniesmaczony stwierdziłem, że w tej cenie jest Hydroconquest...
Ostatnio zmieniony przez pulman 2012-03-09, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
machlo napisał/a: |
Tomek, a Tobie jak się podoba? |
eee Tomkowi to chyba sie wcale nie podoba
Chodził mi po głowie tak koło roku, ale zawsze głos rozsądku się odzywał - a po co? czemu taki drogi? pomarańczowy?! No i zdecydowałem się. |
ja w sumie się zdecydowałem w moment, po wizycie w Złotych Tarasach jak zniesmaczony stwierdziłem, że w tej cenie jest Hydroconquest...
Ostatnio zmieniony przez pulman 2012-03-09, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Niezły sikor Machlo.
:
Na gumie mu dobrze
Dobre foty jak na kalkulator .
Dobre foty jak na kalkulator .
:
Nosiłbym choć dla siebie wybrałbym OS300 z czarną tarczą ..
Pomyśl o watchadoo
Tomek, a Tobie jak się podoba? |
Nosiłbym choć dla siebie wybrałbym OS300 z czarną tarczą ..
Pomyśl o watchadoo
:
Guma wymiata, choć śmierdzi deczko. Bransoleta też jest ok. Bardziej myślę o jakiejś skórce dla odmiany. Dla watchadoo zabraknie czasu na nadgarstku.
:
fajny, nosiłbym zdecydowanie , chociaż to już nie mój budżet
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Super zegar.
Szacun za odwagę, żeby taki kolor tarczy brać w ciemno...
Szacun za odwagę, żeby taki kolor tarczy brać w ciemno...
:
eeee, ja wiem , pomarańczką to w miarę standardowy kolor dla nurasa jakby różowy był, albo jakaś inna madżenta to rozumiem
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Obawy co do koloru były, ale niepotrzebne Poza tym czarnego nie było na stanie, a i czarne dwa diverki mam.