Santino's Alpha Pointer Date
Odpowiedz do tematu

:
Jak nie chcesz, żeby była Alpha, to może być np. taki:

lub taki

:
Fajne też, chociaż tarcza Alphy najładniejsza :grin: (tylko, jak napisałem nie pasuje mi do rzymskich indeksów te greckie alfa)

Ostatnio zmieniony przez andrewjohn 2012-02-20, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
sylwek
[Usunięty]
:
a te dwa to jakieś bliźniaki czy co :?: :?:

:
:-)

Nivrel za to występuje w wersji z rocznym kalendarzem :-)
Ale niestety nieco drożej niż Alpha :-(

:
Musiałbym na żywo obczaić, ale całkiem sympatyczna się wydaje. Jakie to to ma rozmiary?

:
Słoniu, Rozmiar dla mnie idealny - ok. 41 mm bez koronki, ok. 13 mm grubości, 22 mm w uszach.

:
Wymiary faktycznie bardzo dobre. No i z paskami można poszaleć... Jakby Ci się kiedyś znudził proszę o info :wink:

:
To dopiero jak kupię tego Nivrela (albo innego) z annualem ;-)
Czyli nieprędko.

Edit: Dodam, że fabrycznie występuje na dobrej jakości bransolecie, z zapinką motylkową, której ktoś zapomniał przycisk zrobić :-)

I była jeszcze wersja z tarczą z macicy perłowej - Kaido ma taką (chyba...)

:
Z macicą perłową mógłby być trochę przedobrzony. Ten srebrny całkiem sympatyczny się wydaje. Gdzie i dlaczego tak drogo?

Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-02-20, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
:
U nas na bazarku się walały - Alamos sprzedawał.

Moja też przez Osobę była ściągana.

:
Fajny zegar... wiem bo mam :razz: choć na razie wrogie przejęcie zrobiła żona :oops:
Foty też super.

:
Kontaktowałem się z Alamosem, ale twierdzi, że wybyły. W końcu to była limitka - 600 sztuk.
Na stronie Alfy, też nie ma (ostały się tylko te perłowe) ale mailowałem z majfrendem dzisiaj i stwierdzil ze maja wystarczajaco komponentow zeby mi jeden zmajstrowac w ciagu najblizszych 10 dni.

Moze maja wiecej? Zapytac mozna.

Ciekawe czy i jaki bedzie mial numer. 601/600?

Pozdrawiam
Eryk

:
Dlaczego jak Satanista pisze, że coś jest nieco droższe to do razu to musi byc 2000 jewro :lol:

Fajne te Nivrele, o taki

czy taki

:roll:

sylwek
[Usunięty]
:
vodka, a kto bogatemu zabroni :?: :twisted:

:
trzeba przeprowadzić rewolucje ludową :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum