Odpowiedz do tematu
:
Jest świetny, gratuluję. Jedyne co mi nie pasuje w wersji 005 to czarne wskazówki, które IMHO nie pasują do srebrnych obramowań indeksów, gdyby zostawili takie jak są w innych wersjach byłoby super. Żeby nie było, że narzekam jak strix to powiem, że bardzo mi się podobie , jakość wykonania zapewne super. Już wkrótce sam się przekonam Pozdrawiam.
:
jakoś nigdy mnie ten zegarek nie interesował, zupełnie do mnie nie gada. Poza mechanizmem zdaje się, nie rózni się specjalnie od wielu innych, prawie takich samych, modeli seiko.
Ale oczywiście możesz w zaspę skoczyć, nie zaszkodzi. Masz tyle innych fajnych zegarków...
Ale oczywiście możesz w zaspę skoczyć, nie zaszkodzi. Masz tyle innych fajnych zegarków...
:
Śliczny zegarek na wakacje, gratuluję i idź, poszukaj przerębla.
Nosiłbym....ale niebieskiego
Nosiłbym....ale niebieskiego
:
Karol zazdraszczam i tyle. Foki też zazdraszczają
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-19, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
Kilka nowych
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-19, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
:
To w futrze fajne.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-02-19, 13:22, w całości zmieniany 3 razy
witaj w klubie..
sumiak,powiedziałbym,odbiega nieco jakością wykonania od tańszych diverów Seiko,
na plus oszywiśce..
koperta i i "chowający się" w niej bezel są świetne,
20 mm w uszach,jak dla mnie OK,w jeszcze większym 6105 jest 19 i też nie mam zastrzeżeń
czarne wskazówki mnie akurat cieszą..
najsłabszą ,stylistyczne(bo wykonanie OK) stroną są indeksy
z majciochami na czele...ale generalnie to bardzo fajny zegar.
na bransolecie od Yobokies wygląda b.zacnie,choć ja wolę go na gumie..
Skalujcie zdjęcia, bo mi miejsca nie wystarczy na ImageShack'u
sumiak,powiedziałbym,odbiega nieco jakością wykonania od tańszych diverów Seiko,
na plus oszywiśce..
koperta i i "chowający się" w niej bezel są świetne,
20 mm w uszach,jak dla mnie OK,w jeszcze większym 6105 jest 19 i też nie mam zastrzeżeń
czarne wskazówki mnie akurat cieszą..
najsłabszą ,stylistyczne(bo wykonanie OK) stroną są indeksy
z majciochami na czele...ale generalnie to bardzo fajny zegar.
na bransolecie od Yobokies wygląda b.zacnie,choć ja wolę go na gumie..
Skalujcie zdjęcia, bo mi miejsca nie wystarczy na ImageShack'u
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-02-19, 13:22, w całości zmieniany 3 razy
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-19, 12:24, w całości zmieniany 2 razy
altec, czy to jest bransoleta oryginalna czy ten swietny zamiennik, o ktorym mozna czyta na WUS i ktora polecal pisar?
edytka: widze, ze w miedzyczasie odpowiedziales na moje pytanie mi tez sie swietnie nosi na gumie. Teraz mi do nieo jeszce jada 2 paski wiec wkrotce zaprezentuje dla porownania
edytka: widze, ze w miedzyczasie odpowiedziales na moje pytanie mi tez sie swietnie nosi na gumie. Teraz mi do nieo jeszce jada 2 paski wiec wkrotce zaprezentuje dla porownania
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-19, 12:24, w całości zmieniany 2 razy
:
Fajne fotki Karolewskiej, jeszcze raz graty!
:
Odpowiedz do tematu
Trzecie zdjęcie fajne, dobrze się komponuje z ekwipunkiem do pływania
Poniekąd też częsciowo pomarańczowym.
Poniekąd też częsciowo pomarańczowym.