a ten znów o tym dziku i sokole
To inny wątek jest Blazu, heloooołł....
Odpowiedz do tematu
:
Segoy
:
Sam się podłożyłeś, więc teraz cierp.
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2012-02-14, 11:41, w całości zmieniany 1 raz
Boszzzz, spamery nie ludzie - przejście w pięknym stylu od polskich zegarków do włosko-polskiej motoryzacji, to tylko tutaj możliwe
Ale ad rem - wydaje mi się, że logo i nazwa mocno determinują design - ma być ostro, bezkompromisowo więc nie spodziewałbym się garniturowców, przynajmniej takich grzecznych. Ciekaw jestem kolejnych projektów.
Ale ad rem - wydaje mi się, że logo i nazwa mocno determinują design - ma być ostro, bezkompromisowo więc nie spodziewałbym się garniturowców, przynajmniej takich grzecznych. Ciekaw jestem kolejnych projektów.
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2012-02-14, 11:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Nieco większe logo na tarczy, średnica min. 43mm, wysokość min. 14mm, ciekawsze imo wskazówki i WR min. 30atm - hit murowany na zagranicznych forach. A jak udałoby się utrzymać cenę na poziomie zbliżonym do obecnego ..
:
Mnie wygląd od góry skojarzył się raczej z bulajem w starym okręcie podwodnym lub batyskafie
Od spodu jak zaśrubowany właz do tegoż batyskafu.
Na moje oko, to taki własnie mógł być zamysł projektanta
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-02-14, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Bibliotek@rz napisał/a: |
To skojarzenie z Sinnem to nie tak na pierwszy rzut oka, a po głębszym przemyśleniu MYśleć trza Cezar, myśleć Po prostu styl - chłodny kawał stali, nawiązania do włazu tudzież studzienki ściekowej |
Mnie wygląd od góry skojarzył się raczej z bulajem w starym okręcie podwodnym lub batyskafie
Od spodu jak zaśrubowany właz do tegoż batyskafu.
Na moje oko, to taki własnie mógł być zamysł projektanta
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-02-14, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Tyle od projektanta. Kółka i kulki.
Cytat: |
Uszy i koronka bazowały na kółkach (jak i cała reszta). Koronka to przecięta kulka. I będę bronił tej koncepcji jak lew |
Tyle od projektanta. Kółka i kulki.
Segoy
: Re: Xicorr
Uszy mogą być. Trochę na zasadzie rurki w bok, ale ciężko powiedzieć że trójnik z kołnierzem jest rzeczą brzydką lub ładną. Za to koronka - zagadka. Nie pasi ani estetycznie, ani funkcjonalnie. Gdyby jeszcze chodziło o werk bez dokręcania albo kwarca, mógłbym zrozumieć. Zresztą idąc tropem tych uszu to by się należał kurek, nie koronka .
Ogólnie niczego sobie hydraulicznik. Felkowi pewnie też się spodoba
Gboo.
Bibliotek@rz napisał/a: |
- uszy jakieś obłe - koronka nie do końca gra z resztą |
Uszy mogą być. Trochę na zasadzie rurki w bok, ale ciężko powiedzieć że trójnik z kołnierzem jest rzeczą brzydką lub ładną. Za to koronka - zagadka. Nie pasi ani estetycznie, ani funkcjonalnie. Gdyby jeszcze chodziło o werk bez dokręcania albo kwarca, mógłbym zrozumieć. Zresztą idąc tropem tych uszu to by się należał kurek, nie koronka .
Ogólnie niczego sobie hydraulicznik. Felkowi pewnie też się spodoba
Gboo.
:
A mnie się kojarzy ta koperta z komandirskimi dla dzieci:
Szczególnie jak pomyślę o rozmiarze
Nigdy ie byłem ich fanem dlatego i ta stylistyka mi się nie widzi - jest na siłę trochę zrobiona...
Kibicuje marce jednak w sprzedaży tego i następnych modeli bo cena wydaję się uczciwa
Szczególnie jak pomyślę o rozmiarze
Nigdy ie byłem ich fanem dlatego i ta stylistyka mi się nie widzi - jest na siłę trochę zrobiona...
Kibicuje marce jednak w sprzedaży tego i następnych modeli bo cena wydaję się uczciwa
:
Pomijają design to cieszy mnie, że zaczynają się pojawiać polskie zegarki w normalnej cenie. I że powoli kończyć się będzie era "To musi kosztować 4 tysiące PLN".
:
Ostatnio zmieniony przez wielebny 2012-02-14, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
Stylistyka, no cóż nie moja bajka, ale o gustach nie będę dyskutował
... i za to trzeba dać +1000
Aaa, zapomniałem, trzymam kciuki
Blaz napisał/a: |
I że powoli kończyć się będzie era "To musi kosztować 4 tysiące PLN". |
... i za to trzeba dać +1000
Aaa, zapomniałem, trzymam kciuki
Ostatnio zmieniony przez wielebny 2012-02-14, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Pisałem na kizi, ale i u nas napiszę:
bardzo się cieszę, że powstają nowe polskie projekty!
Szkoda, że ten zupełnie nie trafia w mój gust.
....
A właściwie, to może i lepiej - nerka zostanie na później
Szkoda, że ten zupełnie nie trafia w mój gust.
....
A właściwie, to może i lepiej - nerka zostanie na później
:
Wyczuć moment trzeba - żeby się nie okazało, że to już tylko na konsewę dla kota się nadaje
Gboo.
Santino napisał/a: |
A właściwie, to może i lepiej - nerka zostanie na później |
Wyczuć moment trzeba - żeby się nie okazało, że to już tylko na konsewę dla kota się nadaje
Gboo.
:
+1. Może kolejne mnie zainteresują. Ale liczę, że ktoś to od nas popełni i zda relację
Odpowiedz do tematu
Santino napisał/a: |
Szkoda, że ten zupełnie nie trafia w mój gust. |
+1. Może kolejne mnie zainteresują. Ale liczę, że ktoś to od nas popełni i zda relację