Bardzo duże zmiany szykują się na imageshacku po 1 marca. Na swoim koncie za darmo będzie można trzymać tylko 500 zdjęć. Te ponad limit zostaną usunięte, poczynając od najstarszych. Te, które zostały wrzucone bez rejestracji, zostaną w ogóle skasowane.
Uczulamy więc, żebyście kopiowali swoje starsze zdjęcia z imageshacka i w miarę możliwości, po wrzuceniu ich na inny serwer lub inny profil w imageshacku, podmieniali linki w swoich tematach. Gdy tego nie zrobicie, bardzo dużo tematów stanie się martwymi. Zwłaszcza te w Fotoplastikonie.
Odpowiedz do tematu
: Zmiana zasad korzystania z imageshacka!
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-02-11, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-02-11, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Do ustalmy sobie jakiś inny fajny serwer
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
bow, jesteś informatykiem, postaw serwer, ustal tajne hasło i oczekuj propozycji korupcyjnych
Oczywiście "Brązowi" mają za free , no chyba, że Ty spomarańczowiałeś
Oczywiście "Brązowi" mają za free , no chyba, że Ty spomarańczowiałeś
:
Jam brązowy do szpiku kości, a pomarańczka to jedynie uzupełnienie stanów magazynowych po wyprzedaniu Artego. Najchętniej Ollecha, ale i inny fajny zegar rozważę
A ze mnie to już kiepski informatyk, dzisiaj to utrzymywanie tego bałaganu przy życiu
A ze mnie to już kiepski informatyk, dzisiaj to utrzymywanie tego bałaganu przy życiu
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
A ja mam jeszcze pytanie techniczne. Wrzucam sobie fotę na imageshacka. Leży sobie załóżmy dwa tygodnie, wrzucona była do nadgarstkowych. Czy jak ją skasuje z imageshacka (mojego) to ona zniknie w temacie również?
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Zniknie ..
:
Ostatnio zmieniony przez nick555 2012-02-10, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
Supcio...
To naprawdę trzeba się zastanowić nad serwerem, albo znaleźć jakiś inny fajny hosting.
To naprawdę trzeba się zastanowić nad serwerem, albo znaleźć jakiś inny fajny hosting.
Ostatnio zmieniony przez nick555 2012-02-10, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
o masz, ja większość bez rejestracji wrzucałem Nawet już chyba tych fotek nie mam...
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ja też. Czyli bez szans... Wszystkie moje pójdą się...
Skate or die!
:
Znajdź te co chcesz oszczędzić, nawet małe, zapisz na dysku i załaduj. A później podmień. Ja swoja recenzję i jedno z galerii tak uczyniłem. Jak masz dużo to syzyfowa praca...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
A powyzej 500 zdjec trzeba placic abonament, czy tez jest to jednorazowa oplata?
:
Abonament miesięczny 2 lub 4 dolary, w zależności od opcji.
:
pogięło ich
Blaz napisał/a: |
Abonament miesięczny 2 lub 4 dolary, w zależności od opcji. |
pogięło ich
:
Właściwie to dość uczciwa cena...
2$ nie majątek, a chyba można bez limitu ładować?
2$ nie majątek, a chyba można bez limitu ładować?
:
a za pół roku Ci przyślą @ ,że musisz coś dopłacic ,bo się jakiś inny limit wyczerpał
Odpowiedz do tematu
Santino napisał/a: |
Właściwie to dość uczciwa cena...
2$ nie majątek, a chyba można bez limitu ładować? |
a za pół roku Ci przyślą @ ,że musisz coś dopłacic ,bo się jakiś inny limit wyczerpał