Seiko Alpinist SARB061
Odpowiedz do tematu

:
A teraz Kolegę od strony praktycznej poproszę. Jak się nosi czy ten odstający do góry bezel nie zaczepia o wszystko co się da, czy rysuje się ta czerniona powierzchnia jakoś bardziej ?

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-27, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
bezel nie odstaje jakos szczegolnie wiec nie widze problemu

nie rysuje sie :)

:
Karolewskiej napisał/a:
bezel nie odstaje jakos szczegolnie wiec nie widze problemu

nie rysuje sie :)

Juro bede miał swojego to sprawdzę jak z tym bezlem czy nie kłamałeś ;)
Ciekawe czy w realu też tak kapcie z nóg zrzuca ;)

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-26, 23:25, w całości zmieniany 2 razy
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
kumpel koronki, Szok ;-)
Kupiłeś Alpinista?

:
mogles napisac to bym ci swojego sprzedal bo to taki shit, ze ho ho :razz: :mrgreen:

Woytec60
[Usunięty]
:
Kto tego złoma kupił, Kumpel koronki? :shock:
No to współczuję....

:razz:

:
tyle sie chlopak zastanawial i ostatecznie takie cos kupil, żal! :twisted:

:
Nikt nie jest nieomylny...
Ale zawsze będzie mógł odesłać :)

Woytec60
[Usunięty]
:
Tylko tyle.
Bo i tak nikt by tego nie odkupił... :roll:

:
Santino napisał/a:
kumpel koronki, Szok ;-)
Kupiłeś Alpinista?

A no kupiłem, bo ja konsekwentny, ale powolny jestem.
Szczerze mówiąc to jak bym wiedział, że on taki mały to bym pewnie nie kupił ;)
choć przepiękny jest w realu, kapcie z nogów spadajom same i świetnie leży na moim nadgarstku ten mikrusek. Jeśli ktoś ma łapę 18-19 cm w obwodzie to stanowczo odradzam.

Sorki za OT w wątku kolegi.

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-27, 14:19, w całości zmieniany 3 razy
:
eee, nie ma problemu

zdecydowanie sie jednak nie zgadzam co do rozmiaru i jak dla mnie jest perfecto, a mam ciut wiekszy nadgarstek od ciebie :razz:

to koperta SKX`owa wiec dosyc popularna obudowa, nie slyszalem o klasyfikowaniu jej do jakis mikrusow :wink: mozliwe, ze fakt posiadania przez ten model, krotkich uszu, moze sprawiac wrazenie o jakim piszesz

kk, moze ci wcisneli probke, w sensie mniejsza kopie :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-01-27, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Zegarek od Senseja Higucziego więc najoryginalniejszy z oryginalnych :)
Aż sięgnąłem do szuflady po suwmiarkę i wychodzi, że bezel ma 41mm z tymi ząbkami, a koperta na godz 9-3 aż 42 mm więc wymiary przyzwoite. Na ręku wygląda na mniejszy, a te mini uszki to właśnie takie chciałem, w Kemmnerze też są malutkie, takie lubię. Wygląda na wcale nie większy od Kemmnera.

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-27, 15:31, w całości zmieniany 2 razy
:
dla mnie wymiary ma idealne :)

to co teraz do mnie jedzie, bedzie ze stajni Seiko i bedzie nieco wieksze :razz:

:
Karolewskiej napisał/a:
to co teraz do mnie jedzie, bedzie ze stajni Seiko i bedzie nieco wieksze

Co żeś tam znów zbroił? :twisted:

:
a nic ciekawego, raczej nie bedzie sie powszechnie podobal :D

"The item (XXXXXXXXXXXX) will leave Hong Kong for its destination on 27-Jan-2012"

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum