Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-27, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
A teraz Kolegę od strony praktycznej poproszę. Jak się nosi czy ten odstający do góry bezel nie zaczepia o wszystko co się da, czy rysuje się ta czerniona powierzchnia jakoś bardziej ?
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-27, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Juro bede miał swojego to sprawdzę jak z tym bezlem czy nie kłamałeś
Ciekawe czy w realu też tak kapcie z nóg zrzuca
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-26, 23:25, w całości zmieniany 2 razy
Karolewskiej napisał/a: |
bezel nie odstaje jakos szczegolnie wiec nie widze problemu
nie rysuje sie |
Juro bede miał swojego to sprawdzę jak z tym bezlem czy nie kłamałeś
Ciekawe czy w realu też tak kapcie z nóg zrzuca
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-26, 23:25, w całości zmieniany 2 razy
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
kumpel koronki, Szok
Kupiłeś Alpinista?
Kupiłeś Alpinista?
:
Kto tego złoma kupił, Kumpel koronki?
No to współczuję....
No to współczuję....
:
Nikt nie jest nieomylny...
Ale zawsze będzie mógł odesłać
Ale zawsze będzie mógł odesłać
:
Tylko tyle.
Bo i tak nikt by tego nie odkupił...
Bo i tak nikt by tego nie odkupił...
:
A no kupiłem, bo ja konsekwentny, ale powolny jestem.
Szczerze mówiąc to jak bym wiedział, że on taki mały to bym pewnie nie kupił
choć przepiękny jest w realu, kapcie z nogów spadajom same i świetnie leży na moim nadgarstku ten mikrusek. Jeśli ktoś ma łapę 18-19 cm w obwodzie to stanowczo odradzam.
Sorki za OT w wątku kolegi.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-27, 14:19, w całości zmieniany 3 razy
Santino napisał/a: |
kumpel koronki, Szok
Kupiłeś Alpinista? |
A no kupiłem, bo ja konsekwentny, ale powolny jestem.
Szczerze mówiąc to jak bym wiedział, że on taki mały to bym pewnie nie kupił
choć przepiękny jest w realu, kapcie z nogów spadajom same i świetnie leży na moim nadgarstku ten mikrusek. Jeśli ktoś ma łapę 18-19 cm w obwodzie to stanowczo odradzam.
Sorki za OT w wątku kolegi.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-27, 14:19, w całości zmieniany 3 razy
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-01-27, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
eee, nie ma problemu
zdecydowanie sie jednak nie zgadzam co do rozmiaru i jak dla mnie jest perfecto, a mam ciut wiekszy nadgarstek od ciebie
to koperta SKX`owa wiec dosyc popularna obudowa, nie slyszalem o klasyfikowaniu jej do jakis mikrusow mozliwe, ze fakt posiadania przez ten model, krotkich uszu, moze sprawiac wrazenie o jakim piszesz
kk, moze ci wcisneli probke, w sensie mniejsza kopie
zdecydowanie sie jednak nie zgadzam co do rozmiaru i jak dla mnie jest perfecto, a mam ciut wiekszy nadgarstek od ciebie
to koperta SKX`owa wiec dosyc popularna obudowa, nie slyszalem o klasyfikowaniu jej do jakis mikrusow mozliwe, ze fakt posiadania przez ten model, krotkich uszu, moze sprawiac wrazenie o jakim piszesz
kk, moze ci wcisneli probke, w sensie mniejsza kopie
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-01-27, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-27, 15:31, w całości zmieniany 2 razy
Zegarek od Senseja Higucziego więc najoryginalniejszy z oryginalnych
Aż sięgnąłem do szuflady po suwmiarkę i wychodzi, że bezel ma 41mm z tymi ząbkami, a koperta na godz 9-3 aż 42 mm więc wymiary przyzwoite. Na ręku wygląda na mniejszy, a te mini uszki to właśnie takie chciałem, w Kemmnerze też są malutkie, takie lubię. Wygląda na wcale nie większy od Kemmnera.
Aż sięgnąłem do szuflady po suwmiarkę i wychodzi, że bezel ma 41mm z tymi ząbkami, a koperta na godz 9-3 aż 42 mm więc wymiary przyzwoite. Na ręku wygląda na mniejszy, a te mini uszki to właśnie takie chciałem, w Kemmnerze też są malutkie, takie lubię. Wygląda na wcale nie większy od Kemmnera.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-27, 15:31, w całości zmieniany 2 razy
:
dla mnie wymiary ma idealne
to co teraz do mnie jedzie, bedzie ze stajni Seiko i bedzie nieco wieksze
to co teraz do mnie jedzie, bedzie ze stajni Seiko i bedzie nieco wieksze
:
Co żeś tam znów zbroił?
Karolewskiej napisał/a: |
to co teraz do mnie jedzie, bedzie ze stajni Seiko i bedzie nieco wieksze |
Co żeś tam znów zbroił?
:
Odpowiedz do tematu
a nic ciekawego, raczej nie bedzie sie powszechnie podobal
"The item (XXXXXXXXXXXX) will leave Hong Kong for its destination on 27-Jan-2012"
"The item (XXXXXXXXXXXX) will leave Hong Kong for its destination on 27-Jan-2012"