Odpowiedz do tematu
:
Czepiających się, to Ci u nas dostatek
:
Ale przynajmniej mają jakieś zegarki - to niech się już tam czepiają
A ty Lechu to ty sam wiesz Że też ci nie było kasy szkoda ja jakieś skośnookie Scheisse ...
A ty Lechu to ty sam wiesz Że też ci nie było kasy szkoda ja jakieś skośnookie Scheisse ...
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2012-01-11, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
A czepiajta się wszystkiego Lubię w gębę zarobić, czegoś się może nauczę. Olać zegarek, jednemu się podoba, innemu nie - w galerii chodzi też o samo wywołanie zainteresowania "modelem".
Sysiu - zadowolonym nieziemsko więc i szkoda nie było. Przyznaję - w początkowej fazie kilku konkurentów Niemcy/Szwajcaria się pojawiło, ale odpadli na początku eliminacji Za cienkie w piętach Poza tym nie wiem po kiego ich szukałem, skoro od początku wiedziałem, że i tak padnie na Anasię...
Sysiu - zadowolonym nieziemsko więc i szkoda nie było. Przyznaję - w początkowej fazie kilku konkurentów Niemcy/Szwajcaria się pojawiło, ale odpadli na początku eliminacji Za cienkie w piętach Poza tym nie wiem po kiego ich szukałem, skoro od początku wiedziałem, że i tak padnie na Anasię...
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2012-01-11, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
:
zajebiaszczy ten sejkacz tylko pogratulować zakupu coś czuje że będzie trzeba ostro spiąć dupę i zacząć odkładać kasę na coś takiego, bo zasiałeś ziarno chłopie
:
Bardzo mi się podoba - jeden z ciekawszych seiko ostatnimi czasy. Gratulacje!
W
W
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-01-11, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
Ciekawy zegarek chociaż nie wszystko w moim guście, datownik na przykład do d...
Fotki fajne ale troche brakuje im światła i i ostrość nie zawsze tam, gdzie by się jej spodziewać.
W sumie zegarek wyjątkowy jednak trochę nie moja bajka
Fotki fajne ale troche brakuje im światła i i ostrość nie zawsze tam, gdzie by się jej spodziewać.
W sumie zegarek wyjątkowy jednak trochę nie moja bajka
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-01-11, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Piękniasty jest. Jakby co, nosiłbym
:
http://www.righttime.com/...anta/spb019.htm
Mały?
Santino napisał/a: |
Tomek, A nie za mały dla Ciebie? |
Cytat: |
Case Size: 46.00mm. 13.50mm. |
http://www.righttime.com/...anta/spb019.htm
Mały?
:
A nie wygląda... Pewnie dzięki specyficznemu kształtowi koperty i profilowaniu
A nie wygląda... Pewnie dzięki specyficznemu kształtowi koperty i profilowaniu
:
46mm to wymiar chyba z koronką, do olbrzymów nie należy ale może być.
:
Wojtek - zgadzam się zarówno co do datownika jak i ostrości
Tomek, Szataniasty - ta jest, to 46mm, ale BEZ koronki. I naprawdę jest jedynym zegarkiem powyżej 44mm, który tak mi leży na ręce (oczywiście niewiele ich miałem). To chyba dzięki tak wyprofilowanej kopercie - płaściutki dekiel i stosunkowo mało lug to lug (na oko niecałe 50mm). A mimo wszystko czuć go, i to lubię
Tomek, Szataniasty - ta jest, to 46mm, ale BEZ koronki. I naprawdę jest jedynym zegarkiem powyżej 44mm, który tak mi leży na ręce (oczywiście niewiele ich miałem). To chyba dzięki tak wyprofilowanej kopercie - płaściutki dekiel i stosunkowo mało lug to lug (na oko niecałe 50mm). A mimo wszystko czuć go, i to lubię
:
Zegarek jest zajebiaszczy, tylko pogratulować
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
No to niech tradycji stanie się za dość - galeria pożegnalna:
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Czas na coś nowego chyba Trudno mi znaleźć coś co zapełni pustkę po tym zegarku, tyle dała mi Ananta radochy... no ale gonienie króliczka fajna rzecz
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Shot at 2012-03-14
Czas na coś nowego chyba Trudno mi znaleźć coś co zapełni pustkę po tym zegarku, tyle dała mi Ananta radochy... no ale gonienie króliczka fajna rzecz
:
Oooo, szybko
A masz coś konkretnego na oku ?
Jak można rozliczyć w narządach, to byłbym zainteresowany
Odpowiedz do tematu
Bibliotek@rz napisał/a: |
galeria pożegnalna |
Oooo, szybko
A masz coś konkretnego na oku ?
Jak można rozliczyć w narządach, to byłbym zainteresowany