Seiko Ananta SPB019 by Lech
Odpowiedz do tematu

:
Czepiających się, to Ci u nas dostatek ;-)

:
Ale przynajmniej mają jakieś zegarki - to niech się już tam czepiają ;-)

A ty Lechu to ty sam wiesz :P Że też ci nie było kasy szkoda ja jakieś skośnookie Scheisse :roll: ...
:wink: :wink: :wink:

:
A czepiajta się wszystkiego ;) Lubię w gębę zarobić, czegoś się może nauczę. Olać zegarek, jednemu się podoba, innemu nie - w galerii chodzi też o samo wywołanie zainteresowania "modelem".

Sysiu - zadowolonym nieziemsko więc i szkoda nie było. Przyznaję - w początkowej fazie kilku konkurentów Niemcy/Szwajcaria się pojawiło, ale odpadli na początku eliminacji :D Za cienkie w piętach ;) Poza tym nie wiem po kiego ich szukałem, skoro od początku wiedziałem, że i tak padnie na Anasię...

Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2012-01-11, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
:
zajebiaszczy ten sejkacz tylko pogratulować zakupu :mrgreen: coś czuje że będzie trzeba ostro spiąć dupę i zacząć odkładać kasę na coś takiego, bo zasiałeś ziarno chłopie :mrgreen:

:
Bardzo mi się podoba - jeden z ciekawszych seiko ostatnimi czasy. Gratulacje!

W

Pozdrawiam
Wojtek
Woytec60
[Usunięty]
:
Ciekawy zegarek chociaż nie wszystko w moim guście, datownik na przykład do d...
Fotki fajne ale troche brakuje im światła i i ostrość nie zawsze tam, gdzie by się jej spodziewać.
W sumie zegarek wyjątkowy jednak trochę nie moja bajka ;)

Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-01-11, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Piękniasty jest. Jakby co, nosiłbym :smile:

:
Tomek, A nie za mały dla Ciebie? ;-)

:
Santino napisał/a:
Tomek, A nie za mały dla Ciebie? ;-)

Cytat:
Case Size: 46.00mm. 13.50mm.

http://www.righttime.com/...anta/spb019.htm

Mały? :grin:

:
:oops:
A nie wygląda... Pewnie dzięki specyficznemu kształtowi koperty i profilowaniu ;-)

:
46mm to wymiar chyba z koronką, do olbrzymów nie należy ale może być.

:
Wojtek - zgadzam się zarówno co do datownika jak i ostrości ;)

Tomek, Szataniasty - ta jest, to 46mm, ale BEZ koronki. I naprawdę jest jedynym zegarkiem powyżej 44mm, który tak mi leży na ręce (oczywiście niewiele ich miałem). To chyba dzięki tak wyprofilowanej kopercie - płaściutki dekiel i stosunkowo mało lug to lug (na oko niecałe 50mm). A mimo wszystko czuć go, i to lubię ;)

:
Zegarek jest zajebiaszczy, tylko pogratulować :!:

Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
No to niech tradycji stanie się za dość - galeria pożegnalna:

Shot at 2012-03-14

Shot at 2012-03-14

Shot at 2012-03-14

Shot at 2012-03-14

Shot at 2012-03-14

Shot at 2012-03-14

Shot at 2012-03-14

Shot at 2012-03-14

Shot at 2012-03-14

Shot at 2012-03-14

Czas na coś nowego chyba :) Trudno mi znaleźć coś co zapełni pustkę po tym zegarku, tyle dała mi Ananta radochy... no ale gonienie króliczka fajna rzecz ;)

:
Bibliotek@rz napisał/a:
galeria pożegnalna

Oooo, szybko :)
A masz coś konkretnego na oku ?
Jak można rozliczyć w narządach, to byłbym zainteresowany :cool:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum