Czasomierze By Vitek.p
Odpowiedz do tematu

:
Remik napisał/a:
I przenieś pytanie do działu "Koledzy, Pomóżcie" :wink:
I wtedy się przekonasz co znaczy siła spamu :mrgreen:

Oj tam, oj tam, ten wątek też dobrze rokuje :)

:
wahin napisał/a:
Remik napisał/a:
I przenieś pytanie do działu "Koledzy, Pomóżcie" :wink:
I wtedy się przekonasz co znaczy siła spamu :mrgreen:

Oj tam, oj tam, ten wątek też dobrze rokuje :)

W końcu szpam to szpam, chyba że ktoś nas wybagla z tematu :mrgreen:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Co Wy od Goera chcecie - mialem takiego:

i jaki wahnik :roll: :roll:

Sprzedalem kumplowi z pracy i do dzis szpanuje jedynakiem o ciekawym designie :wink: :wink:

PS.
Sorry Vitek, ze sie wcialem ze swoim zdjeciem :wink:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
Luzik :-)

No bo o ile sie ludzie znaja tak jak ja to robi wrazenie takie cos owiniete wokolo lapska :-)

Spam
[Usunięty]
:
...się chłopaki spisały aż miło :mrgreen: Taka szpamerska dyskusja to aż człowieka na duchu podnosi :twisted:

:
No ale że co ? Żeby kulegowi nie powiedzieć że ma ładny parapet - jak ładny ?? Sie nie godzi :!:
:razz:

:
Mnie się nie podoba, bez urazy :???:
Inaczej bym dobrał kolor parapetu do okien, albo okien do parapetu :razz:
A zegareczki...prostokąt może być, a dziurawiec nietentego...nie w moim stylu :oops:

:
Prostokąt może być... bo sam mam taki, tylko na pasku i z białą tarczą. Jedyny mankament tego zegarka to koperta. Niestety to nie jest lita stal i u mnie po roku intensywnego wycierania się po krzakach wygląda, jak wygląda. Powłoka się miejscami powycierała i potrafi zaśniedzieć. Mechanizm za to śmiga bez zastrzeżeń.

Dziurawiec ten akurat mi nie leży. Ja się czaję na innego. Nota bene też z Argosa. Takie chińskie Rotary się do mnie uśmiecha.

Parapet prima sort - dziurę sie zaklei silikonem i bedzie jak nówka.

Pozdrawiam
Eryk

symela
[Usunięty]
:
firana w oknie też daje radę, nie wiem czy w Londku również

:
Remik napisał/a:
Ciut się od okna odrywa. Trzeba by uszczelnić :lol:

trzeba jak trzeba ale warto na pewno - a za zaoszczędzone pieniądze można zababyć drogą kupna ...trzecią Sekondę albo...jakiś inny zegarek.

Vitek.p
[Usunięty]
:
Ha ha ani mi sie sni to ruszac :-) Ale za to wiem ze bede tam robil zdjeci kolejnych nabytkow :-)

Co do recenzji zegarkow to cieszy niezmiernie ze sie ktos wypowiada :-)
Faktem jest ze koperta sniedzieje. Co prawda mam ubezpieczenie i w odpowienim czasie zegarek zostanie wymieniony. W szkieletorniku juz dawno udawacz zlota sie wytarl w wielu miejscach ale itak lubie go.
Argosowy szkieletor usmiecha sie do wielu :lol:

:
Zapoznaj się z ofertą majfrendów, wtedy dopiero poznasz miszczostfo szkieletów :wink:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Vitek.p
[Usunięty]
:
A kto to taki?

Vitek.p
[Usunięty]
:
No calkiem fajnie wyglada to ze sekunda ma osobna tarcze... moze i taki kiedys zagosci na moim parapecie...

W temacie domkow na zegarynki sa jakies kanony czy co kto lubi? Bo mieszkania biedaczyska moje nie maja. A dosc ze szalu nie robia to i po dupie od otoczenia dostaja przez swoja bezdomnosc...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum