Taka mini umywalkowa sesyjke sobie urzadzilismy
To moj pierwszy G. Balem sie, ze te zegarki sa za wielkie, ale zupelnie niepotrzebnie. Jest to jednak jeden z mniejszych modeli, niespelna 50mm. Na reku lezy idealnie, jestem w nim od wczoraj zakochany
Odpowiedz do tematu
: Casio Giez GS-1100
:
oj tam, nie byl do niego przekonany, a ten zegarek zasluguje na milosc obustronna
:
wybaczam Ci
Karolewskiej napisał/a: |
oj tam, nie byl do niego przekonany, a ten zegarek zasluguje na milosc obustronna |
wybaczam Ci
:
Jestem przekonany na pewno do tego rodzaju G-shocków, ale mam plan jeszcze bardziej wypasionego kupić.
Cieszę się, że się przyjął.
Karolewskiej napisał/a: |
oj tam, nie byl do niego przekonany, a ten zegarek zasluguje na milosc obustronna |
Jestem przekonany na pewno do tego rodzaju G-shocków, ale mam plan jeszcze bardziej wypasionego kupić.
Cieszę się, że się przyjął.
:
Zdjąłeś go z ręki
A poważnie - ładnie leży i świetnie wygląda.
A poważnie - ładnie leży i świetnie wygląda.
:
Karolewskiej, - Karol gratulacje. Jedno z niewielu G które mi się podobają.
:
Dokładnie jslanina. To świetny G.
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-24, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
jako, iż gdzies mi wcielo zdjecia na starym serwerku, wstawiam klika nowych (az zal wstawiac jak tessio cos publikuje, bo wtedy zdjecia moje beda wygladaly jak kupa)
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-24, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
:
Karol, nie pękaj! Teściu i Strixu to oszusty! Oni tych zdjęć nie robią sami! To z googla biorą niemożliwe, żeby zwykły człowiek takie zdjęcia robił
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-24, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
tak myslale, ze te ich fotki to rezultat prac naukowcow z NASA ....
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-24, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Une maju taki programik do retuszowania oszusty jedne, a nam wkręcaju ,że obiektywy jakieś ,że aparaty jakies , normalnie wroga propaganda
:
sylwek, Programik to ja tyż mom. I co z tego...?
:
Odpowiedz do tematu
Ty nie umisz go obslugiwać ,a une umiu (ja ty ż nie umie)