Odpowiedz do tematu
:
Czyli czekamy na fachowca, który nam to łopatologicznie wyłoży
:
Jeżeli dobrze pamietam, to Benarus pisał, że Moray Bronze ma pełne prawo pokrywać się patyną i to jest właśnie ten dynks, za który się płaci
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Są brązy , które ładnie patynują, mniej się rysują niż mosiądz i nie brudzą, ale koronka będzie się ścierać - pamiętasz, ajk było z dawniejszymi ruskami? Nowiutka mosiężna chromowana koronka do Pobiedy po pół roku miała wyślizgany obwód.
J.
Blaz napisał/a: |
Sądzę, że raczej to powłoka w kolorze brązowym, a ta może na koronkach się przecierać. |
Są brązy , które ładnie patynują, mniej się rysują niż mosiądz i nie brudzą, ale koronka będzie się ścierać - pamiętasz, ajk było z dawniejszymi ruskami? Nowiutka mosiężna chromowana koronka do Pobiedy po pół roku miała wyślizgany obwód.
J.
:
Też właśnie tak myślałem.
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-10-21, 16:40, w całości zmieniany 1 raz
Niektórzy pokrywają jednak powłoką koronkę:
...z liścia dostaniesz
...z liścia dostaniesz
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-10-21, 16:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Pojawiła się nowa Armida - A4 - ta podoba mi się najbardziej z ich produkcji, a wersja z czarną tarczą i pomarańczową wskazówą ma szanse zepchnąć Stenka ze szczytu zakuplisty Oceńcie sami - koperta dobrze znana, ale imo bardzo fajnie to wyszło.
Cytat: |
The Armida A4 2000m is a functional diver watch.
Its movement is a Swiss ETA2824-2 - 316l stainless steel case - BGW9 lumed bezel, hour markers and hands - 44 mm case diameter - 45mm bezel diameter - Lug to lug 54mm - Lug distance 22mm - Height 17mm - Sapphire crystal 4 mm - Anti reflective coating on the inside crystal - 22mm steel bracelet and rubber strap - Waterproof to 2000m/6600feet - Individually engraved case back - Screwed and signed crown 8mm - 1 Year International Warranty |
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Świetna jest
Iks1984 napisał/a: |
a wersja z czarną tarczą i pomarańczową wskazówą |
Świetna jest
:
Ostatnia chyba najfajniejsza, ale jakoś nie ma tego czegoś, co zachwyca, jak chociażby tortuga, czy Hexa (mam nadzieję, że na żywo będzie jeszcze lepiej niż na projekcie).
:
No No czarna z pomarańczową wskazówką mniam mniam
:
Bezel mi się podoba...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
przepis na divera:
wskazówki plongiery najlepiej dwókolorowe
tarcza submariner lub inny ploprof
.. i jest
wskazówki plongiery najlepiej dwókolorowe
tarcza submariner lub inny ploprof
.. i jest
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2011-10-30, 23:59, w całości zmieniany 1 raz
no masz rację, generalnie... to jest coś co zasmuca bo to już 8 woda po kisielu.
Ale mnie wyjątkowo najbardziej podoba się ta wersja najspokojniejsza: pierwsza i przedostatnia - są świetne!
Ale mnie wyjątkowo najbardziej podoba się ta wersja najspokojniejsza: pierwsza i przedostatnia - są świetne!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2011-10-30, 23:59, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
Najwyżej gdzie dodamy lumkę i inny kolorek.
Rudolf napisał/a: |
przepis na divera:
wskazówki plongiery najlepiej dwókolorowe tarcza submariner lub inny ploprof .. i jest |
Najwyżej gdzie dodamy lumkę i inny kolorek.
:
Odpowiedz do tematu
...numero uno wygrywa - te szczotkowane wskazówki są świetne