Odpowiedz do tematu
:
Tomirek, mam ten pasek ale w sumie go nie noszę jak jesteś chętny to PW
:
No przecież kilka postów wyżej jest napisane skąd ten pach jest.
Tomirek napisał/a: |
weź mnie nie wkurzaj... gdzie ja taki pach znajdę |
No przecież kilka postów wyżej jest napisane skąd ten pach jest.
:
Czytanie ma przyszłość...
A czytanie ze zrozumieniem - to dopiero świetlaną...
A czytanie ze zrozumieniem - to dopiero świetlaną...
:
No i owszem ale po kilku wtopach z zakupami w dalekich krajach odpuściłem sobie takie zakupki... Na szczęście kasy nie straciłem ale niesmak pozostał
Blaz napisał/a: | ||
No przecież kilka postów wyżej jest napisane skąd ten pach jest. |
No i owszem ale po kilku wtopach z zakupami w dalekich krajach odpuściłem sobie takie zakupki... Na szczęście kasy nie straciłem ale niesmak pozostał
:
Tylko że pasek z westcoastime kupisz tylko w westcoastime.
Ja na ponad dwieście transakcji na ebayu i w zagranicznych sklepach miałem tylko jedną sytuację, że coś do mnie nie dotarło, więc masz pecha najwidoczniej.
Ja na ponad dwieście transakcji na ebayu i w zagranicznych sklepach miałem tylko jedną sytuację, że coś do mnie nie dotarło, więc masz pecha najwidoczniej.
:
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2011-09-08, 15:58, w całości zmieniany 2 razy
No jakby zliczyć wszystkie moje ebayowe i inne zagraniczne transakcje to zebrałoby się zaledwie z 10 szt. Niby nie dużo ale przy 6 (słownie SZEŚĆIU) nie zobaczyłem towaru. Więc łatwo się zniechęcić.
Na szczęście najdroższa zagraniczna transakcja (słynne ZŁO) zakończyła się pomyślnie, choć po drodze również były kłopoty - zegarek przyszedł uszkodzony i odsyłałem go do HK trzęsąc portkami, że nie zobaczę ani kasy ani zegarka
Na szczęście najdroższa zagraniczna transakcja (słynne ZŁO) zakończyła się pomyślnie, choć po drodze również były kłopoty - zegarek przyszedł uszkodzony i odsyłałem go do HK trzęsąc portkami, że nie zobaczę ani kasy ani zegarka
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2011-09-08, 15:58, w całości zmieniany 2 razy
:
No to masz POTĘŻNEGO pecha... Tylko że zawsze w takich wypadkach masz paypala i o niebo skuteczniejszy system odzyskiwania pieniędzy niż ten z allegro.
:
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2011-09-08, 18:35, w całości zmieniany 2 razy
Blaz, No pech Kasy nie umoczyłem ale... Co ciekawe najuczciwsi byli nasi bracia z HK, którzy nie czekając na spór z PP grzecznie oddali kasę wierząc mi na słowo, że przesyłka zaginęła. Zresztą do dziś nie dotarła więc jakiś złodziej się cieszy...
Rudolf, Dielrów, to były zakupy w różnych miejscach. Tak czy siak po chińskie zegarki wiem gdzie uderzać
PS> Ale offtopa zrobiliśmy Grześkowi... Z drugiej strony zawsze to kilka cyferek na liczniku więcej...
Rudolf, Dielrów, to były zakupy w różnych miejscach. Tak czy siak po chińskie zegarki wiem gdzie uderzać
PS> Ale offtopa zrobiliśmy Grześkowi... Z drugiej strony zawsze to kilka cyferek na liczniku więcej...
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2011-09-08, 18:35, w całości zmieniany 2 razy
:
Easy - ja se poradzę :
....ostatnie tchnienia lata:
....dziś rano w Pobierowie
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2011-09-14, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Tomirek napisał/a: |
PS> Ale offtopa zrobiliśmy Grześkowi... |
Easy - ja se poradzę :
....ostatnie tchnienia lata:
....dziś rano w Pobierowie
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2011-09-14, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
:
:
GrzecHu, jest moc w tych fotkach ..
:
Hmm...
A u mnie taki leży głęboko w szafie od półtora roku BNiB z metką i tarcza do niego FFF54 i nie mogę się przekonać żeby toto założyć. Na GrzecHowych jest piękny (dlatego kupiłem), ale jak tylko na rękę wezmę, to nie gada do mnie.
Jeszcze trochę wody upłynie i pewnie założę, albo ... na bazar pójdzie
A u mnie taki leży głęboko w szafie od półtora roku BNiB z metką i tarcza do niego FFF54 i nie mogę się przekonać żeby toto założyć. Na GrzecHowych jest piękny (dlatego kupiłem), ale jak tylko na rękę wezmę, to nie gada do mnie.
Jeszcze trochę wody upłynie i pewnie założę, albo ... na bazar pójdzie
Pozdrawiam
Lastrad
Lastrad
:
Odpowiedz do tematu
Foty I klasa.
Jak nie podobają mi się Nato/Zulu, to w tym połączeniu wygląda super.
Jak nie podobają mi się Nato/Zulu, to w tym połączeniu wygląda super.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |