No Pany, pomoczyłem dziada trochę i w końcu puścił wodę
A bardziej dokładnie.
Tarcza została pomarowana na żelazo, a następnie delikatnie wyrdzewiona. Gdybym popastwił się jeszcze kilka dni, to może w końcu wyszła by kompletnie zardzewiała - może się skuszę na takie rozwiązanie przy innej okazji.
Wskazówki zostały wykąpane w rozpuszczalniku, a jak już puściły soki, to przetarłem resztki farby. Potem delikatnie papierkiem ściernym i już dało się na to patrzeć.
Po raz pierwszy zabrałem się za ciemnozieloną lumę i sam nie wiem czemu (trochę wiem, ale powtarzalności jeszcze nie mam) wyszła mi bardzo fajna lumka. Szczególnie cieszy mnie kolorek w dzień - znużony już jestem lumą brudnobiałą, która różnie świeci w nocy.
Nie widać tego na fotach... pach to cudowne destro od Nicka, klamra to prevka pięknie poobijana od Denikleusa.
Teraz czas na kopertę...
Wsparcia w doświadczonych potrzebuję - co można zrobić, aby koperta wyglądała na styraną życiem?
Odpowiedz do tematu
: Żelazny destro
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Gdy już puściły soki...
: Re: Żelazny destro
Kubama gdzieś uwiecznił proces postarzania swojej koperty.
bow napisał/a: |
Teraz czas na kopertę... Wsparcia w doświadczonych potrzebuję - co można zrobić, aby koperta wyglądała na styraną życiem? |
Kubama gdzieś uwiecznił proces postarzania swojej koperty.
:
Takie postarzanie jakoś na razie do mnie nie przemawia. Luma wyszłą rewelacyjnie!
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-08-28, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
TUTAJ masz link do Encykliki Ojca Jakuba nt m. in. postarzania kopert.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-08-28, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
:
fju, fju...
fajnie wyszło!
Do niedawna uważałem postarzanie zegarka za niegroźne wariactwo...
Ale ostatnio zaczyna mi się to podobać
fajnie wyszło!
Do niedawna uważałem postarzanie zegarka za niegroźne wariactwo...
Ale ostatnio zaczyna mi się to podobać
:
Tam zaraz niegroźne...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Odpowiedz do tematu
Z masakrowaniem koperty bym nie przesadzał, co najwyżej jakaś ryska czy wżerka tu i ówdzie. No i przeszczotkowany bezel by pasował.
A póki co rewelacyjna robota z bebechami. Graty.
A póki co rewelacyjna robota z bebechami. Graty.