Odpowiedz do tematu
:
Działa na mnie ten szary pilot, ładny jest. Na moje amatorskie oko ma wszystko tak, jak być powinno, no i szary jest
:
oj tam, oj tam. Ja zauważyłem dopiero, jak żeś mi powiedział. Że mam ten trójącik lekusieńko krzywo... i da się z tym żyć.
w_kaczmarek napisał/a: |
Niestety luma w tych pilotach to jedyna rzecz, która powstrzymuje mnie przed zakupem - we wszystkich egzemplarzach jakie widziałem była krzywo naniesiona na indeksy...
Wojtek |
oj tam, oj tam. Ja zauważyłem dopiero, jak żeś mi powiedział. Że mam ten trójącik lekusieńko krzywo... i da się z tym żyć.
:
a o co kaman z tą rybką na koronce?
Skate or die!
:
Jest
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
:
Gratulacje i do galerii
Jest |
Gratulacje i do galerii
Pozdrawiam
Lastrad
Lastrad
:
Słuszna postawa. Pamiętaj, że partia wszystko widzi.
Jest |
Słuszna postawa. Pamiętaj, że partia wszystko widzi.
:
Mój szary pilot po małym tuningu. Usunąłem nazwę i wymieniłem wskazówki na nowy komplet: są większe od normalnie zakładanych w tym modelu, sekunda z minutą są dłuższe, godzinowa jest szersza.
:
brak napisu - ok, ale ori wskazówki jak dla mnie bardziej trzymają proporcje.
:
A jak napis usuwałeś?
Nie ma śladu?
Nie ma śladu?
:
zastanawiam się czy w big pilocie z subtarczami jest pierścień z datą...
możnaby tarczę kupić i mieć dwa w jednym
możnaby tarczę kupić i mieć dwa w jednym
:
W tych słoneczkowych, ciemnych tarczach jest to dość ryzykowne. Denaturat usuwa ślamazarnie i wybłyszcza tarczę, aceton/benzyna usuwają szybko ale razem z zewnętrzną powłoką. Polakierowanie całej tarczy bezbarwnym matem po zabiegu usuwa problem i w zasadzie nie widać śladu lub trzeba mocno szukać
Santino napisał/a: |
A jak napis usuwałeś?
Nie ma śladu? |
W tych słoneczkowych, ciemnych tarczach jest to dość ryzykowne. Denaturat usuwa ślamazarnie i wybłyszcza tarczę, aceton/benzyna usuwają szybko ale razem z zewnętrzną powłoką. Polakierowanie całej tarczy bezbarwnym matem po zabiegu usuwa problem i w zasadzie nie widać śladu lub trzeba mocno szukać
:
...kurczaki, ale tak bez niczego pod 12 to jakoś tak dziwnie łyso wygląda, chyba, żeby zlikwidować napis na dole
:
Albo na górze zrobić napis: "Tu był napis Parnis".
:
...jest to jakieś wyjście...
Blaz napisał/a: |
Albo na górze zrobić napis: "Tu był napis Parnis". |
...jest to jakieś wyjście...
:
Odpowiedz do tematu
ciągle go lubię.