ten malusi to mojej Pierwszej Żony
Uploaded with ImageShack.us
Odpowiedz do tematu
: 4 czarne Seiko
:
Wzzystkie fajne, ale ten od Pierwszej Zony jakoś biednie wygląda
:
Ten drugi z lewej strony to jaki model?
:
dla kobitki w sam raz
to stareńkie SEIKO 6138 8020 "Military"
Pager napisał/a: |
Wzzystkie fajne, ale ten od Pierwszej Zony jakoś biednie wygląda |
dla kobitki w sam raz
Blaz napisał/a: |
Ten drugi z lewej strony to jaki model? |
to stareńkie SEIKO 6138 8020 "Military"
:
Zazdraszam atlasa i chrono
:
Kurant, jak znajdujesz Atlasa? Bo moim zdaniem 007, Sami, Monster i Atlas tworzą nierozerwalną całość "must have"
:
Kurant san SEIKO 6138 8020 "Military" zazdraszczam
:
dzięki Kumotrowie
RadG, atlas jest fajne wykonany, można się jedynie przyczepić o dwie rzeczy:
- koronka od ustawiania stron świata chodzi zbyt lekko i przesuwa ten wewnętrzny bezel nawet od ocierania sie o skórę
- koronka z drugiej strony jest za mała ...choć konweniuje się to z wyprofilowaniem koperty.
Natomiast jesli chodzi o pozostałe z wymienionej przez Ciebie czwórki "must have" to już sobie odpuszczę...z tych Seiko co mam nioszę tylko sporadycznie tego starego chrono
RadG, atlas jest fajne wykonany, można się jedynie przyczepić o dwie rzeczy:
- koronka od ustawiania stron świata chodzi zbyt lekko i przesuwa ten wewnętrzny bezel nawet od ocierania sie o skórę
- koronka z drugiej strony jest za mała ...choć konweniuje się to z wyprofilowaniem koperty.
Natomiast jesli chodzi o pozostałe z wymienionej przez Ciebie czwórki "must have" to już sobie odpuszczę...z tych Seiko co mam nioszę tylko sporadycznie tego starego chrono
:
Dla mnie 007 jest bazą, a pozostałe uzupełnieniem od czasu do czasu.
:
...kurant, no ładne cacka, za tego chrono to faktycznie się wal po stokroć...
:
Odpowiedz do tematu
miałem białego atlasa... i szybko poszdł do ludzi. Szybko się jakoś znudził.
No i fakt, za sprawą luźnej lewej koronki wewnętrzny bezel, żyje własnym życiem.
No i fakt, za sprawą luźnej lewej koronki wewnętrzny bezel, żyje własnym życiem.