Odpowiedz do tematu
: Kajam się
Przepraszam wszystkich Kumotrów zbulwersowanych moim wątkiem o "Rado". Kupiłem go w prezencie dla pewnej starszej osoby, która wiedząc że jadę do Turcji poprosiła, bym jej przywiózł ładną podróbę. Mimo wszystko na forum "podrupkarskim" spodziewałbym się więcej luzu.
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
:
"podrupkarskim" nie równa się podróbkarskim...
:
Teston, jest jak jest. Podróbka to podróbka. To, co każdy robi we własnych czterech ścianach to nam nic do tego. Kwestią tylko i wyłącznie Twojego sumienia jest to, dlaczego nie odmówiłeś kupna podróbki i nie wyprowadziłeś starszej osoby na właściwe tory.
Natomiast na naszym forum nie propagujemy podróbek i miałem nadzieję, że dla wszystkich to jest jasne, tym bardziej że jesteś z nami nie od dziś.
Sprawa jest zamknięta. Można się jeszcze sprzeczać czy takie dawki majeranku są już nieobojętne dla zdrowia czy jeszcze nie, ale to osobna kwestia.
Natomiast na naszym forum nie propagujemy podróbek i miałem nadzieję, że dla wszystkich to jest jasne, tym bardziej że jesteś z nami nie od dziś.
Sprawa jest zamknięta. Można się jeszcze sprzeczać czy takie dawki majeranku są już nieobojętne dla zdrowia czy jeszcze nie, ale to osobna kwestia.
:
Poczuliśmy się obobrazonymi, i w Naszym Majestacie sie już nie gniewamy. Znaczy MUA, nie wiem jak inne melepety
:
I teraz 10 stron wątku kto się gniewa a kto nie
:
No to ja jeszcze napiszę, że poproszę piwo, bo poczułem się urażony i tylko ono jest w stanie ukoić moje skołatane nerwy. Jak sobie przypomnę co przeżyłem...
:
Aleosochosiii ???
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
: Re: Kajam się
Luzu Ci u nas dostatek, akceptacji dla kupowania i propagowania podrobionych zegarków i innych dóbr powszechnego użytku nie ma i nie będzie (taką mam nadzieję).
Peace
teston napisał/a: |
Mimo wszystko na forum "podrupkarskim" spodziewałbym się więcej luzu. |
Luzu Ci u nas dostatek, akceptacji dla kupowania i propagowania podrobionych zegarków i innych dóbr powszechnego użytku nie ma i nie będzie (taką mam nadzieję).
Peace
:
Ja również mam taką nadzieję, jak Tomek i osoby powyżej. Się nie gniewam, głupie wysoki zdarzają się każdemu, jesteśmy tylko ludźmi.
hrg.pl
:
To ja też nabiję sobie posta
Nie jestem już obrażony
Nie jestem już obrażony
:
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
Oooo spamowy wątek A o co chodzi
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
nie wiem o co chodzi...ale się nie gniewam..i pościk nabity
:
Ja się też nie gniewam no może tylko troszkę
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Odpowiedz do tematu
To kiedy ten browar, bo nie wiem czy jeszcze się gniewam?
Dziewczyny lubią brąz zapraszają