Z nudów wszedłem na taobao, a tam widzę nowść seagulla - 819.320. IMO całkiem fajny z nowym mechanizmem ST4100 (wcześniej takiego nie widziałem), ale cena konkret ~4500CNY
Zdjęcia:
Odpowiedz do tematu
: Nowość seagulla 819.320
:
Jeszcze kilka zdjęć ze strony seagulla:
:
Jakiś taki plastikowy się wydaje
:
Plastikowy to chyba tylko ring wokół mechanizmu jest.
O jakość wykonania, materiałów i mechanizmu pewnie nie ma co się martwić.
O jakość wykonania, materiałów i mechanizmu pewnie nie ma co się martwić.
: Re: Nowość seagulla 819.320
po kursie jaki pamietam to przeszlo 1700 zl bez przesylki.... litosci, za 1000 CNY mozna sie bawic ale ten poziom to chyba juz zart.
s.
machlo napisał/a: |
ale cena konkret ~4500CNY |
po kursie jaki pamietam to przeszlo 1700 zl bez przesylki.... litosci, za 1000 CNY mozna sie bawic ale ten poziom to chyba juz zart.
s.
:
To raczej nie jest żart , cena sporo "przewalona", sam zegarek jest nijaki nie ma w nim nic co by porwało za serce, ale werk jest przecudnej urody.
:
Szczególnie ta plastikowa obręcz...
A mi na odwrót- werk się nie bardzo podoba, choć jakiś tam potencjał ma, ale za to minimalistyczna tarcza jak najbardziej na plus. Szkoda tylko, że rżnięty kropla w kroplę z "Faszerona" Patrimony...nawet wersje kolorystyczne się zgadzają.
A mi na odwrót- werk się nie bardzo podoba, choć jakiś tam potencjał ma, ale za to minimalistyczna tarcza jak najbardziej na plus. Szkoda tylko, że rżnięty kropla w kroplę z "Faszerona" Patrimony...nawet wersje kolorystyczne się zgadzają.
:
Mechanizm faszerona piękny, a nie podobał się bo za bardzo mi coś przypominał, tylko nie mogłem skojarzyć co
:
Odpowiedz do tematu
No w Mewie zainspirowali się twórczo trochę za bardzo...gdyby coś zmodyfikować, dołożyć, odjąć, cokolwiek, to byłby świetny garniturowiec bez zbędnych wodotrysków. A tak zostaje jedynie kalka