Dziękuję. Pomimo zapewnień w Zgierzu , że moja opowieść jest niezła( mam świadomość niedociągnięć stylistycznych i innych...)- do konca nie byłem pewien wygranej- kilka razy czytałem opracowania konkurencji... . Mój osobisty ranking to: 1........, 2. spam01 (blisko egzekwo), 3. weiss77- klimat jest ... A teraz wszystko w jednym , ale personalnie: nick555- cóż za obłuda
, ale ja też glosowałem jak prezydent, premier, poseł... ; wahin- po prostu- znasz sie na czymś innym
, przepraszam; kubama- nie zapominam o tobie, a ty nie zapominaj o mnie, apropo twojego komentarza- zaskocz mnie i napisz , że czytałeś Cizia Zyke
, a od innej strony- od kilku lat chodzi za mną- tak, tak
.... pomysł ... napisania... czegoś ... o ... moim środowisku ... tym specyficznym... ale bez obsceny i prymitywnych opisów... na podstawie moich doświadczeń, opowieści starszych kolegów i ... czasem wymyślonych legend- i uwierzcie mi- house, chirurdzy, czy siostra dżeki to małe, malutkie miki... ale kto by to wydał
( może Svedos i Alamos ...
); Rudolf- to najmilsze krytyczno- krytykanckie gratulacje...; Svedos- ja tam CIĄGLE jestem twoim idolem, nie wiem tylko jak z twoim faństwem
, a prze okazji BTW złote myśli me- jeden z bliżniaków z koronką z lewej
- Smok by się cieszył...( ja też...); jestem bardzo subiektywny , ale wasza bransoleta wygląda ...dla mnie trochę metro
Sorry. I jeszcze jedno pytanie- macie w planach beczkę ( to widziałem)- a kopertę w stylu Seamaster 1000m( The Grand)= Helson Sharkmaster 1000m
I przypominam , że to ja jestem autorem nazwy sekty która to Alamos wyedytował... I jeszcze jedno- jak dalej na tym forum będzie tyle słiskwality to ja emigruję na
www.polish-waches.pl , która niechybnie powstanie...; bow- niemiłe zaskoczenie- kujawiak na kujawiaka głosuje...
, Janek- lubię Rolexa, choć nie podoba mi się...
; Blaz- mqj przekazuję do kumulacji, kupę biorę( w tym momencie nie mogę sobie darować przytoczenia cytatu, z grubsza oczywiście ... : Opania/dziennikarz- co pan robi w moim pokoju?- Seweryn/ubek- ja tu jestem od zjadania gówna... ); Łysy- dziękuję ; wielebny- to miłe, dziekuję... Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości to jestem po kilku puszkach majeranku
,
, a morze szumi inaczej ... zardz
Reservoir dogs ...