Dievas Oceantimer
Odpowiedz do tematu

: Dievas Oceantimer

:
Ładny kawałek metalu... Fotki zachęcają :grin:

:
Nie podoba mi się bransa, ale ja ich nie lubie ogólnie. Nie podoba mi się koronka, mogła by być większa, choć może taka do zegara pasuje, ale dla mnie jest taka trochę... metroseksualna.
Podoba mi się godzinowa wskazówka, podoba mi się bezel z tymi wypustkami.
No i dekiel bym chciał zobaczyć...

PS. Tomku ile masz niszowych nurków? Kiedyś w końcu trzeba dopaść Twoją kolekcję :)

FORZA Robert!
RK WRT
:
nick555 napisał/a:
... No i dekiel bym chciał zobaczyć...

Dekielek był w "Nowych nabytkach" .. :grin: Nie powala.

nick555 napisał/a:
Tomku ile masz niszowych nurków? Kiedyś w końcu trzeba dopaść Twoją kolekcję :)

Tylko dwa :sad: , Boschetta i Dievasa, trudno Deep Blue, Steinharta, OS-a, Zodiaca czy Revue Thommena uznać za marki niszowe .. Ale pracuję nad tym :mrgreen:

Ktoś mnie prosił o fotkę porównawczą Boschetta i Dievasa:

Nikt mnie nie prosił o porównawczą OS-a i Dievasa, ale zrobiłem, to wklejam :razz:

nick555 napisał/a:
Nie podoba mi się bransa, ale ja ich nie lubie ogólnie. Nie podoba mi się koronka, mogła by być większa, choć może taka do zegara pasuje, ale dla mnie jest taka trochę... metroseksualna.
Podoba mi się godzinowa wskazówka, podoba mi się bezel z tymi wypustkami.

Bransoleta na razie zostaje, niezastąpiona na te tropiki, docelowo zegarek trafi na skórzany, brązowy pach .. Koronka jest ok, to co mi w niej nie pasuje - polerowanie, podobnie jak boki zegarka. Mogli całość zrobić szczotkowane.

Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Ładne fotki, a i zegar fajny... :smile:

Ja tam lubię bransolety, ta mi się podoba.

Tak patrząc na Dievasa i Boschetta myślę sobie, że bardziej podoba mi się Boschett, ale ze wskazówkami od Dievasa... :cool:

Jakby jeszcze przydarzyło się zdjęcie porównawcze z Zodiakiem, to już w ogóle byłoby super... :roll:

:
Super foty no i oczywista zegary tyż

:
ładny nuras , mi się widzi .

Arek
[Usunięty]
:
Dlaczego Deep Blue nie nazwiesz niszowym nurkiem?? :roll:

:
Zegarek sprzedawany w Shop NBC imo nie bardzo jest niszowym nurkiem .. Ale co ja tam wiem .. Deep Blue wyrasta powoli na kombinat, mają sporą produkcję, swoich przedstawicieli, wypuszczają wiele nowych modeli co roku ..

:
Boschett mi się najbardziej podoba.

:
W sumie masz rację, dostępność DB OS Steinharta jest ciut inna niż dwóch powyżej. Ale rozumiem że fajnych nurków jest około 7?

I o tym polerowaniu też miałem napisać że średnio mi się widzi. Ale co kto lubi, takie trendy :) Ciekawe jak będzie w dzikim sokole. (zaraz mi zarzucą że na zlocie było...)
Ostatnio ktoś gdzieś insynuował że dobrze by było w naszej pzlce boki wypolerować...

FORZA Robert!
RK WRT
:
nick555 napisał/a:
że dobrze by było w naszej pzlce boki wypolerować...

Niech se j... wypoleruje ;-)

:
bardzo fajny. Tarcza mi się z Sinnami skojarzyła, ale ciekawsza. Polerka przypadła mi do gustu. I bezel interesujący

:
Piękny kawał stali.

:
Diver konkretny,ale cos mi nie pasuje w ksztalcie koperty ; )
Trudno opisac co.Ale to juz kwestia gustu ; )
Gratuluje,niech sie nosi!

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum