Witam.
Kilka fotek zegarka, do którego mam małą słabość...
Uploaded with ImageShack.us
Odpowiedz do tematu
: Pomarańczowe Monstrum
:
Aż się prosi o fotkę z akwarium. Fajny. Chyba wreszcie kupię jakiś wrist łacz. Wstyd się przyznać ale nie mam. W samochodzie jest z radiem, a mobilny w telefonie. Jestem chyba jedynym melepetą na forum, który na nadgarstku nie nosi zegarka
:
Nie mam akwarium...
Nie nosisz zegarka? Jestem pełen podziwu, ja bym tak nie potrafił...
Nie nosisz zegarka? Jestem pełen podziwu, ja bym tak nie potrafił...
:
Ale w kieszonce nosisz?
:
spam01, I poważnie nie masz żadnego naręcznego?
Czy sobie jaja robisz?
Czy sobie jaja robisz?
:
Bierz Monstera, koniecznie na bransolecie... Jak nie nosisz nic na nadgarstku, pierwsze wrażenia będą niezapomniane...
spam01 napisał/a: |
Chyba wreszcie kupię jakiś wrist łacz. Wstyd się przyznać ale nie mam |
Bierz Monstera, koniecznie na bransolecie... Jak nie nosisz nic na nadgarstku, pierwsze wrażenia będą niezapomniane...
:
Niekoniecznie na bransolecie, ale jak nie na bransolecie, to na docinanym pasku 22mm.
To nieprzemyślane 20mm szerokości pacha sprawiło, że pozbyłem się Monstera.
To nieprzemyślane 20mm szerokości pacha sprawiło, że pozbyłem się Monstera.
:
Pisząc o bransolecie i pierwszych niezapomnianych wrażeniach miałem na myśli to, że jak ktoś w ogóle nie nosi na ręce zegarka i pewnego pięknego dnia założy na nadgarstek prawie 200 g monsterowego żelastwa, to na pewno prędko o tym nie zapomni...
:
To fakt, ciągnie w dół...
:
Czarny bardziej?
:
Możliwe
:
co wy tam melepety wiecie :
Jak sobie założe po jednym na każda ręk, to tak samo ciągną - znaczy czarny wcale nie bardziej
Jak sobie założe po jednym na każda ręk, to tak samo ciągną - znaczy czarny wcale nie bardziej
:
Dodam tylko, że nie mam ani pomarańczowego, ani czarnego, ale ciążą mi równomiernie
:
Odpowiedz do tematu
Po obejrzeniu twoich fotek, postanowiłem zakupić monstera i tak jest już ze mną parę miesięcy i zostanie na dożywociu, muszę mu zakupić aby czarnego brata.