Boschett Cave Dweller
Odpowiedz do tematu

: Boschett Cave Dweller
Nie moge sie zebrac jakos na dluzsza sesje, wiec na razie bede gromadzil fotki robione przy okazji - pozniej moze uzupelnie o konkretna serie, przede wszystkim na bransolecie - bo to jest przezestaw :wink: . W tej chwili nosze na gumie - to nieco "cichszy" zestaw na basen. Poza tym na gumie zegarek lapie maksymalnie techniczny wyglad, co tez jest fajne.

S.

Ostatnio zmieniony przez strix 2011-04-23, 22:02, w całości zmieniany 3 razy
:
Świetne zdjęcia. Gratuluje pięknego zegarka :mrgreen:

Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni :/
:
Na gumie też wygląda świetnie, ale z bransoletą jest mu najlepiej.

fotki rewelacja :!:

Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-04-23, 22:15, w całości zmieniany 2 razy
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
:shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Dobre foty!!
I zegarek tez niczego sobie : )

Dlaczego te ciule dają na stronie takie beznadziejne foty zamiast takich jak te??

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
To zastanawiające :roll: Jestem w stanie zrozumieć majfrendów, ale wszystkie małe firemki kuleją w tym temacie, że wspomnę tu chociażby Bernhardta czy Helsona :razz:
Strix - foty genialne :!: Na gumolcu ten zegar wcale nie wygląda na taki wielki :shock: Bardziej jak monsterek na łapie leży :wink:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Tez mnie to cholernie dziwi, bo ja np. dopiero po Tomkowych fotach u nas na forum zachorowalem powaznie na ten zegar. Wczesniej na stronie Boschettiego nie zrobil na mnie az takiego wrazenia.

Co do wielkosci to on wizualnie, patrzac "na wprost" nie jest duzo wiekszy niz monster tak naprawde. Rowniez na bransolecie. To po czesci zasluga niemalowanego na czarno bezela w tej wersji.

Pozdr
s

Ostatnio zmieniony przez strix 2011-04-23, 22:48, w całości zmieniany 1 raz
:
strix foty pierwsza klasa, zegar wywala z kapci no :)

Marcin
last.fm
纳丹
Czino
[Usunięty]
:
Strix foty po prostu powalają, a sam zegar cudo oczywiście-prosty i surowy :)

:
Często na stronach kożystają z renderów mimo że 3D , to wyglądają płasko i bez życia .. dobre fotki to podstawa .

Gratuluję i zegara i świetnych fot .

:
Karol Kłósek napisał/a:
Na gumie też wygląda świetnie, ale z bransoletą jest mu najlepiej.

fotki rewelacja :!:

+1, próbowałem na firmowej gumie, wrzucałem go na skórzany pach, ale bransoleta wygrywa ..
Strix, Twoje foty miażdżą, wreszcie ten zegarek pokazany jak należy .. Szkoda, że tak nie potrafię ..

:
Fotki rewelacja :cool:

:
Foty super :shock:

:
W ostatnim zadymiłeś kadr czy dorobiles dym w Photoshopie? :)

Graty!

:
Pager napisał/a:
W ostatnim zadymiłeś kadr czy dorobiles dym w Photoshopie? :)

Pudlo :razz: Wialem po prostu suszarka na wode + dlugi czas :grin:
0 photoshopa.

s.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum