No właśnie, nowy wygląd forum nie pogorszy czytelności a polepszy wizualność.
Ale już nie ważne. Róbta co chceta, FOK JU
Odpowiedz do tematu
:
:
Jak sam widzisz nie ma NIKOGO oprócz Ciebie kto chce zmieniać wygląd forum.
Zwiń więc ten dział jak inne i rób co chcesz.
Zwiń więc ten dział jak inne i rób co chcesz.
:
Taka luzna propozycja - dajcie mi spakowana obecna cala templatke/skorke graficzna z katalogu /templates na maila + logo lub nowe logo CW /jesli i tak chcecie zmieniac/ w jakims duzym rozmiarze/krzywych/eps. W wolnej chwili wyrzezbie jakis projekcik i wrzuce na swoj serwer w pusty Przemowy phpBB silnik. Zupelnie niezobowiazujaco. Podam linka wszyscy zobacza i ocenia czy jest sens czy nie. Powiecie, ze bez sensu - 0 problemu, zapomnimy o temacie
Chodzi tylko i wylacznie o gore, zeby jakis fajny motyw z zegarkami byl, w to wkomponowane logo - zupelnie nie ma to nic wspolnego z dzialami, nawigacja a i kolory tla, tekstu moga zostac takie same. Oczywiscie grafika statyczna nie zadne flesze a waga grafiki z mysla o mobilnych terminalach rowniez ofc.
NIe spodoba sie - nie widze problemu, w wolnej chwili moge sie pobawic dzast for fan.
Jeszcze raz - nie chodzi o reorganizacje, zmiany dzialow, nazw, przyzyczajen, wodotryski, wytryski, rozowe tlo!
s.
Chodzi tylko i wylacznie o gore, zeby jakis fajny motyw z zegarkami byl, w to wkomponowane logo - zupelnie nie ma to nic wspolnego z dzialami, nawigacja a i kolory tla, tekstu moga zostac takie same. Oczywiscie grafika statyczna nie zadne flesze a waga grafiki z mysla o mobilnych terminalach rowniez ofc.
NIe spodoba sie - nie widze problemu, w wolnej chwili moge sie pobawic dzast for fan.
Jeszcze raz - nie chodzi o reorganizacje, zmiany dzialow, nazw, przyzyczajen, wodotryski, wytryski, rozowe tlo!
s.
:
Spoko, spróbujemy jeszcze dziś Ci przesłać.
:
Jak dla mnie to wszystko jest ok, tylko dodałbym opcję wyszukiwania wewnątrz jednego wątku.
:
Na tym silniku nie można.
:
A szkoda, bo przydałaby się wyszukiwarka w wątku nadgarstkowym np., żeby znaleźć zdjęcia konkretnego zegarka. Zmiana silnika jest realna?
:
Generalnie jest tak, że są silniki darmowe i płatne. By Przemo, który mamy jest najpopularniejszym z darmowych. Nie robiliśmy, prawdę mówiąc, rozeznania wśród innych silników.
:
O ile wiem, do ByPrzemo jest pierdylion dodatków - nie ma tam jakiś wyszukiwarek?
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Może i są, ale adminy znają się na tym jak przysłowiowe wrony na rachunku różniczkowym.
Niedługo mamy dostać znacznie większe wsparcie od informatyka, więc to się zmieni. Prośbę o modyfikację wyszukiwarki dostanie jako jedną z pierwszych.
Niedługo mamy dostać znacznie większe wsparcie od informatyka, więc to się zmieni. Prośbę o modyfikację wyszukiwarki dostanie jako jedną z pierwszych.
:
http://www.przemo.org/php...ic.php?t=106415
jakby co moge pomoc nieco w technicznych sprawach, ogarniam kilka forumów na przemowym silniku od kilku lat
s
bEEf napisał/a: |
O ile wiem, do ByPrzemo jest pierdylion dodatków - nie ma tam jakiś wyszukiwarek? |
http://www.przemo.org/php...ic.php?t=106415
jakby co moge pomoc nieco w technicznych sprawach, ogarniam kilka forumów na przemowym silniku od kilku lat
s
:
ej serio ja tam nie mogę nic ogarnąć - już myślałem że upośledzony jestem
dobrze, że tam tak mało nowych postów powstaje
ALAMO napisał/a: |
A już pomijam GMT, gdzie poziom grochu z kapustą jest taki, że się chce łomitować. |
dobrze, że tam tak mało nowych postów powstaje
:
Pany, przecież i tak każdy używa "pokaż nieprzeczytane" i wyszukiwarki, No nie mówcie, że nie
TowRoupas napisał/a: |
dobrze, że tam tak mało nowych postów powstaje |
Pany, przecież i tak każdy używa "pokaż nieprzeczytane" i wyszukiwarki, No nie mówcie, że nie
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Kurczaki
O so chodzi,jakie zmiany?
Dobrze jest jak teraz,nie róbmy na siłę drugiego kizi.
O so chodzi,jakie zmiany?
Dobrze jest jak teraz,nie róbmy na siłę drugiego kizi.
:
Odpowiedz do tematu
Strix mam nadzieję, że Twoje przeróbki spodobają się tym melepetom
Wielebny p co Ci chodzi? Jakie kizi?
Wielebny p co Ci chodzi? Jakie kizi?