Radiomir 47mm
Odpowiedz do tematu

: Radiomir 47mm
Kupując Radka 47 mm nie byłem pewny czy ta wielkość koperty to dobry wybór. Jak się okazało był to świetny wybór :!: Koperta idealnie leży nie czuć, że jest to 47 :wink:

1

2

3

4

5

6

:
...2 zdjęcie bardzo mi się spodobało

:
Ładny zegarek !

:
Dobre zdjęcia, sam miałem takiego radka 44mm i żałuję, że już nie ma go u mnie...

:
Zgadza się, ta koperta jest super wygodna :!:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Zegarek jaki jest każdy widzi, ale za to fotki baaaardzo klimatyczne.

:
A ja nie mam jeszcze żadnego zegarka w kopercie radkowej.
Ale już niedługo ;-)

Ghostdog, Fajne fotki i zegar takoż.

:
Piękny :) Też za mną chodzi ten model, ale boje się rozmiaru... Daj prosze foto nadgarstkowe wraz z podaniem obwodu nadgarstka.

:
Bardzo ładne fotografie. 47 mm to fajne doznanie przy noszeniu.

爱好手表
:
m1bielsko napisał/a:
47 mm to fajne doznanie przy noszeniu.

Zgadzam się w 100% :wink:

Pozdrawiam
Adam
:
Fajny watch i kalifornijska tarcza też mi się podoba. Zrób proszę jakieś zdjęcie nadgarstkowe.

Wojtek

Pozdrawiam
Wojtek
Pietrek
[Usunięty]
:
Super zegar. Radek to kolejny nabytek, jaki poczynię, wciąż się waham, czy ma to być wersja 45mm czy 47mm, w sumie lubię większe koperty, ale nadgarstka drwala nie mam.

:
Świetny zegarek. Nie mam pytań :) Z tym rozmiarem to jest jakoś tak dziwnie, że 45mm wydała mi się jakoś mało proporcjonalna i nie leżała na łapie, a 47mm idealnie. Wspaniała koperta. Nie ma się bać rozmiaru.

No i foty bardzo klimatyczne. Wyciągnąłbym tylko kolor wskazówek. :cool:

Foch und Ch.
:
Zdjęcie na nadgarstku z pomiarem wrzucę potem :wink:
Kuba zdradź mi tajnik wyciągania koloru :wink:

:
Chodzi mi o to, że masz niebieskie metaliczne wskazówki. Jakbyś zrobił zdjęcie z refleksem światła na nich to myślę, że wyszło by fajnie. Teraz całe zdjęcie masz utrzymane w ciepłej brązowej tonacji, a dodatkowo pojawiłby się niebieski. Dlatego ten zegarek mi się tak podoba, świetne zestawienie ... swoja drogą to właśnie coś takiego zamówiłem w kopercie kawowego Radiomira w Szacownego Gong Wei ;)

Foch und Ch.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum