Odpowiedz do tematu
:
Tortuge w pomarańczy to bym chciał, oj jak bardzo bym chciał Trzymam kciuki żeby się udało
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
U mnie na celowniku czarny z cyframi.
:
Sarbik bardzo ładny
i trzymam kciuki, żeby zakup Helsona się udał
i trzymam kciuki, żeby zakup Helsona się udał
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
...i niech ktoś mi powie, że Seiko robi oklepane zegarki
:
oklepane TEŻ robi ale ten Sarbik do nich z pewnością nie należy
Maxio napisał/a: |
...i niech ktoś mi powie, że Seiko robi oklepane zegarki |
oklepane TEŻ robi ale ten Sarbik do nich z pewnością nie należy
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
..."5" nie bierzemy pod uwagę
Karol Kłósek napisał/a: | ||
oklepane TEŻ robi |
..."5" nie bierzemy pod uwagę
:
A ja się nim nie zachwycam...
:
No właśnie mi w Seiko nie podchodzi koperta na której są powierzchnie polerowane i satynowane.
Najważniejsze, że zegarek podoba się Machlo.
Najważniejsze, że zegarek podoba się Machlo.
:
Ja rozumiem, że się może nie podobać - kwestia gustu.
Ale obiektywnie, nie można powiedzieć, że nie jest oryginalny, czy dobrze zrobiony.
Wydaje mi się, że takie połączenie płaszczyzn polerowanych i szczotkowanych jest technicznie trudne do zrobienia...
Ale obiektywnie, nie można powiedzieć, że nie jest oryginalny, czy dobrze zrobiony.
Wydaje mi się, że takie połączenie płaszczyzn polerowanych i szczotkowanych jest technicznie trudne do zrobienia...
:
On nie jest oryginalny. On jest klasyczny do bólu.
:
Tarcza ok, ale o kopertę mi chodzi.
:
W moim KingFisherze mam połączenie płaszczyzn polerowanych i piaskowanych. Nie uważam tego akurat za oryginalne i z tego, co czytałem, nie było to trudne techniczne.
SARB to krok Seiko w stronę garniturowców. Krok poprawny, ale jaj raczej nie urywa.
SARB to krok Seiko w stronę garniturowców. Krok poprawny, ale jaj raczej nie urywa.
:
Odpowiedz do tematu
Reszta też jest ok, bardzo dobry mechanizm , o niebo lepszy od ETA, do tego precyzyjnie zrobiona tarcza i wskazówki. W tych zegarkach naprawdę się do czegoś przyczepić, jedynie co to może nam dizajn nie pasować , ale to już rzecz gustu, a o tym jak wiadomo się nie dyskutuje.