Hehehehe...
Trafiłeś tylko z tym, że żona bardzo lubi byty
Ale zegarki też chyba lubi mi kupować - dwa moje najdroższe to jej zakupy - ja bym tyle za zegarek nie zapłacił
Odpowiedz do tematu
:
+1. Fajny zegarek.
Za mną chodzi taki, tylko kwarcok chrono, bo jak wiadmo każdy prawdziwy nurek, którym bez wątpienia jestem potrzebuje w zegarku mieć chrono.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-04-05, 18:54, w całości zmieniany 1 raz
Rudolf napisał/a: |
Bardzo mi się podobają te Deep Blue , bez kitu .. kawał zegara za rozsądną kasę .
Jestem na tak |
+1. Fajny zegarek.
Za mną chodzi taki, tylko kwarcok chrono, bo jak wiadmo każdy prawdziwy nurek, którym bez wątpienia jestem potrzebuje w zegarku mieć chrono.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-04-05, 18:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Tyko weź z tytanową klamerką
Mniej się o blat biurka rysuje
matyr napisał/a: | ||
+1. Fajny zegarek. Za mną chodzi taki, tylko kwarcok chrono, bo jak wiadmo każdy prawdziwy nurek jakim bez wątpienia jestem potrzebuje w zegarku mieć chrono. |
Tyko weź z tytanową klamerką
Mniej się o blat biurka rysuje
:
I do tego, jak każdy prawdziwy hydrogeolog, czasem wkładam rękę do wiadra z wodą.
ALAMO napisał/a: | ||||
Tyko weź z tytanową klamerką Mniej się o blat biurka rysuje |
I do tego, jak każdy prawdziwy hydrogeolog, czasem wkładam rękę do wiadra z wodą.
:
TUTAJ KLIK , do jutra z 10% zniżką na hasło: WUS10% . Kupować, kupować, nie marudzić, zbieram argumenty na konkretny rabat za tryta
Wysyłka gratis z UK, więc bez cła i VAT-y ...
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-04-05, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
matyr napisał/a: |
Za mną chodzi taki, tylko kwarcok chrono, bo jak wiadmo każdy prawdziwy nurek, którym bez wątpienia jestem potrzebuje w zegarku mieć chrono. |
TUTAJ KLIK , do jutra z 10% zniżką na hasło: WUS10% . Kupować, kupować, nie marudzić, zbieram argumenty na konkretny rabat za tryta
Wysyłka gratis z UK, więc bez cła i VAT-y ...
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-04-05, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
:
Tomek, nawet nie wiesz jak wielki burn czeka na Ciebie w piekle.
Tomek napisał/a: | ||
TUTAJ KLIK , do jutra z 10% zniżką na hasło: WUS10% . Kupować, kupować, nie marudzić, zbieram argumenty na konkretny rabat za tryta Wysyłka gratis z UK, więc bez cła i VAT-y ... |
Tomek, nawet nie wiesz jak wielki burn czeka na Ciebie w piekle.
:
Klikłeś? Bo liczę swoje argumenty
Tomek, nawet nie wiesz jak wielki burn czeka na Ciebie w piekle. |
Klikłeś? Bo liczę swoje argumenty
:
chyba zwariowałeś. Dopóki nie wyjaśni mi się znana Ci pewnie sprawa z zagubioną paką - klikam tylko mleko i chleb w lidlu.
Klikłeś? Bo liczę swoje argumenty |
chyba zwariowałeś. Dopóki nie wyjaśni mi się znana Ci pewnie sprawa z zagubioną paką - klikam tylko mleko i chleb w lidlu.
:
Eeee, to na bogato widzę, na bogato .. Mleko jest przereklamowane, chleb również .. Podobno piach jest jadalny, czytałem kiedyś w Fakcie
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-04-05, 19:56, w całości zmieniany 1 raz
... klikam tylko mleko i chleb w lidlu. |
Eeee, to na bogato widzę, na bogato .. Mleko jest przereklamowane, chleb również .. Podobno piach jest jadalny, czytałem kiedyś w Fakcie
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-04-05, 19:56, w całości zmieniany 1 raz
:
widziałe tą babę w tv. żarła piach z wiadra naskrobanego wcześniej na skarpie przy drodze. Samo zdrowie, panie, samo zdrowie...
Eeee, to na bogato widzę, na bogato .. Mleko jest przereklamowane, chleb również .. Podobno piach jest jadalny, czytałem kiedyś w Fakcie |
widziałe tą babę w tv. żarła piach z wiadra naskrobanego wcześniej na skarpie przy drodze. Samo zdrowie, panie, samo zdrowie...
:
Odpowiedz do tematu
Ty nie gadaj, tylko klikaj Niedługo sypnie runem leśnym, przeżyjesz ..