Hamilton Khaki X-Wind
Odpowiedz do tematu

: Hamilton Khaki X-Wind
Powiem tylko,ze jestem pozytywnie zaskoczony jakoscia (-;

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Czy aby przypadkiem w "11" jedynki nie są krzywo? :twisted:

:
To kat patrzenia,jak na moje (mam go w reku) sa prosto (-;
Nawet sobie nie wyobrazasz jak zapierdzielalem do Polki,zeby sprawdzic,bo ja tylko posrednicze w zakupie,zegarek nie jest moj :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-03-28, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Powiem tylko, że jestem jak zwykle pozytywnie nastawiony do Jankowych zdjęć.

X-Winda miałem na łapie, takiego z czerwonymi akcentami, od Jajacka i przeszło mi. Koperta jest fantastyczna, bez dwóch zdań, wykonanie rewelacyjne ale tarcza ... :???: ... no doprawdy jest cholernie ciekawa, ma masę funkcji ale nawet jak dla mnie jej bezużyteczność przekroczyła najbardziej wysunięty kraniec skraju granicy. Skreśliłem go z listy. Znajdę coś minimalnie mniej głupiego :cool:

Foch und Ch.
waldii
[Usunięty]
:
Janek rewelacja :shock: :grin:

Jak mi gdzieś umknęło to przepraszam.Ale napisz mi czym focisz.Ekstra :cool:

Ostatnio zmieniony przez waldii 2011-03-28, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Te fotki byly robione Canonem 20D z obiektywami Mamiya 50mm f:2, Zeiss Tessar 50mm f:2.8 i Canon EF 28-105 f:3.5-4.5 II USM.Ktora fotka jest robiona ktorym obiektywem?Nie pytaj,zmienialem tak czesto,ze nie mam pojecia :mrgreen:

:
4 i 7 to Mameja. Tylko ona ma taki kompletnie przebosko popieprzony bokeh :cool:

Foch und Ch.
:
Chyba tak.Ten obiektyw powinien nazywac sie "Mamiya chaos" xD

:
...pierwsze zdjęcie się mi podobuje

:
Świetne fotki, a zegarek rewelacja :!: według mnie ten Hamilton to jeden z najładniejszych chrono na rynku :!:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Maxio napisał/a:
...pierwsze zdjęcie się mi podobuje

...i drugie :)

sagvartok
[Usunięty]
:
Kiedyś któryś z Hamiltonów, to było moje marzenie. Potem mi troche przeszło, poszedłem w inne klimaty, a teraz sobie czytam forum, ogladam zdjęcia, no i tak się zastanawiam...wchodzić w Hamiltony, nie wchodzić...Piszcie, cykajcie foty, recenzujcie. Musze pomyśleć... :roll:

:
Nie wchodź ...
Jak coś co ma ten melepeta Spinner, co ma krzywe oko, może być udanym zakupem, no sam powiedz :twisted: :?:

sagvartok
[Usunięty]
:
:lol:

:
No dumaj, dumaj :wink:

LINK

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
Odpowiedz do tematu