Odpowiedz do tematu
:
a powiedz mi jak mam tego zaczac szukac
wspomniales cos o jakims agencie... kto to taki?
wspomniales cos o jakims agencie... kto to taki?
:
http://www.yoybuy.com/
trzeba się zarejestrować, podajesz im linka z przedmiotem z taobao, oni to kupują i potem wysyłają do Ciebie. agent - yoybuy umożliwia zrobienie zakupów na taobao w cywilizowany sposób czyli płacisz im paypalem i gadasz z nimi po angielsku
Karolewskiej napisał/a: |
wspomniales cos o jakims agencie... kto to taki? |
http://www.yoybuy.com/
trzeba się zarejestrować, podajesz im linka z przedmiotem z taobao, oni to kupują i potem wysyłają do Ciebie. agent - yoybuy umożliwia zrobienie zakupów na taobao w cywilizowany sposób czyli płacisz im paypalem i gadasz z nimi po angielsku
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Decyzję o zakupie podjęliśmy 26 stycznia. (spawdziłem w historii PW)
ALAMO napisał/a: |
kurde, Sylwek, ile myślmy na nie polowali? Ze 3 tygodnie ? |
Decyzję o zakupie podjęliśmy 26 stycznia. (spawdziłem w historii PW)
:
Zamówiłem przez yoybuy.com. Właśnie dostałem informację, że ten który chciałem jest niedostępny. Szukam więc następnego.
Led
Zamowiles? Podaj jakies szczegoly? Skad zamawiales, za ile itp |
Zamówiłem przez yoybuy.com. Właśnie dostałem informację, że ten który chciałem jest niedostępny. Szukam więc następnego.
:
A ktorego szukasz
tego starszego czy nowszego?
PS: ja tez chyba zaczne przez nich szukac, jak gdzies trafie ze bedzie dostepny to dam ci info, jakbys tez mogl dac to bede wdzieczny
PS: ile wplaciles do nich na konto? (pls o info ile w PLN i ile to ci wyszlo w CHN) ?
tego starszego czy nowszego?
PS: ja tez chyba zaczne przez nich szukac, jak gdzies trafie ze bedzie dostepny to dam ci info, jakbys tez mogl dac to bede wdzieczny
PS: ile wplaciles do nich na konto? (pls o info ile w PLN i ile to ci wyszlo w CHN) ?
:
Szukam ze wskazówką zakończoną kółkiem.
http://item.taobao.com/item.htm?id=8988650917
Tu chyba są jeszcze dostępne.
Ps. Przelałem paypalem 100$ i wyszło 613 Yuanów
Ostatnio zmieniony przez Led 2011-03-17, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
A ktorego szukasz
tego starszego czy nowszego? PS: ja tez chyba zaczne przez nich szukac, jak gdzies trafie ze bedzie dostepny to dam ci info, jakbys tez mogl dac to bede wdzieczny PS: ile wplaciles do nich na konto? (pls o info ile w PLN i ile to ci wyszlo w CHN) ? |
Szukam ze wskazówką zakończoną kółkiem.
http://item.taobao.com/item.htm?id=8988650917
Tu chyba są jeszcze dostępne.
Ps. Przelałem paypalem 100$ i wyszło 613 Yuanów
Ostatnio zmieniony przez Led 2011-03-17, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
:
to ja tez zasililem PayPal kwota 300PLN wiec wyjdzie pewnie ciut wiecej niz 100USD
doladuje potem yoybuy i szukam
bede cie informowal jak mi sie uda cos zamowic
PS: czy ktos wie jak jest pozniej z wykazana wartoscia zegarka dla urzedu celnego? czy zalacza jakas fakture czy cos? jest szansa pozanizac te wartosci ?
doladuje potem yoybuy i szukam
bede cie informowal jak mi sie uda cos zamowic
PS: czy ktos wie jak jest pozniej z wykazana wartoscia zegarka dla urzedu celnego? czy zalacza jakas fakture czy cos? jest szansa pozanizac te wartosci ?
:
Forum nie służy wymianie informacji jak oszukiwać organy podatkowe RP.
Niestety forum w całym swym majestacie nie jest w stanie sprawdzać, co ktoś do kogoś pisze na PW, w przeciwieństwie do niektórych "zaprzyjaźnionych" forów których nie ma
Niestety forum w całym swym majestacie nie jest w stanie sprawdzać, co ktoś do kogoś pisze na PW, w przeciwieństwie do niektórych "zaprzyjaźnionych" forów których nie ma
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2011-03-17, 14:17, w całości zmieniany 4 razy
przepraszam za to powyzsze pytanie
Jesli chodzi o zakupy to kliknalem zakup tego linku Led, ktory podal powyzej. Teraz czekam, czy potwierdza czy odrzuca
Mam przy okazji jeszcze jedno pytanko odnosnie yoybuy.com
Ktory typ przesylki pozniej ewentualnie wybrac? bo na takim podobnym serwisie widzialem, ze byly 4 typy przesylek do wyboru:
Poland 1 kg
EMS 345.00 Yuan
Air Parcel 208.00 Yuan
HK Small P. 213.30 Yuan
CN Small P. 148.00 Yuan
PS: LED daj znac gdyby ci przypadkiem potwierdzili powyzszy link
Jesli chodzi o zakupy to kliknalem zakup tego linku Led, ktory podal powyzej. Teraz czekam, czy potwierdza czy odrzuca
Mam przy okazji jeszcze jedno pytanko odnosnie yoybuy.com
Ktory typ przesylki pozniej ewentualnie wybrac? bo na takim podobnym serwisie widzialem, ze byly 4 typy przesylek do wyboru:
Poland 1 kg
EMS 345.00 Yuan
Air Parcel 208.00 Yuan
HK Small P. 213.30 Yuan
CN Small P. 148.00 Yuan
PS: LED daj znac gdyby ci przypadkiem potwierdzili powyzszy link
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2011-03-17, 14:17, w całości zmieniany 4 razy
:
Udalo sie, jest status "bought"
:
No to gratulacje!
Teraz jeszcze musi dojść i będziepanzadowolony.
Teraz jeszcze musi dojść i będziepanzadowolony.
:
wiem, ze droga do otrzymania go jeszcze dluga i wiele sie moze zdazyc, ale sie ciesze choc z tego, ze znalazlem ta wersje, ktora chcialem ;p
:
gratki zatem.
Ja też czekam. Alamosie - są jakieś wieści?
Ja też czekam. Alamosie - są jakieś wieści?
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-03-20, 23:49, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
A takie :
Tracking Results
Tracking# Year Status Destination Last Location Date
CPXXXXXX792CN 2011 Passed China Customs POLAND Beijing International Airport 2011-03-17
Od 3 dni.
Tracking Results
Tracking# Year Status Destination Last Location Date
CPXXXXXX792CN 2011 Passed China Customs POLAND Beijing International Airport 2011-03-17
Od 3 dni.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-03-20, 23:49, w całości zmieniany 1 raz