Przeglądając taobao natknąłem się na jeden z nowych modeli na rok 2011. Wydał mi się dość ciekawy, więc prezentuję zdjęcia. Mechanizm to ST21, szafir, 50m WR. Można się do paru rzeczy przyczepić pod względem dizajnu, ale pomarańczka i niebieski nie są złe.
Odpowiedz do tematu
: Seagull 816.356
:
Pomarańczka wymiata .... ciekawe po skolko ... pewnie jak zwykle dużo.
:
Niebieski jest świetny
Tylko po co ten klon Ety Zdecydowanie lepszy byłby ST25 albo ST16
Tylko po co ten klon Ety Zdecydowanie lepszy byłby ST25 albo ST16
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Ostatnio zmieniony przez machlo 2011-03-15, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
srebrny i pomarańczowy - ~ 1600 CNY
niebieski - ~ 1900 CNY
Niebieski jest tylko u jednego sprzedawcy, ale może ci co sprzedają w ogóle ten model, niebieski też by mogli załatwić. Poza tym można thomasa zapytać, czy ma takie coś na stanie.
Osobiście wolałbym ST18 z ładnym zdobieniem.
niebieski - ~ 1900 CNY
Niebieski jest tylko u jednego sprzedawcy, ale może ci co sprzedają w ogóle ten model, niebieski też by mogli załatwić. Poza tym można thomasa zapytać, czy ma takie coś na stanie.
Osobiście wolałbym ST18 z ładnym zdobieniem.
Ostatnio zmieniony przez machlo 2011-03-15, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Jakiego Thomasa ?? Sorry, gupi jestem i nieogarnięty
machlo napisał/a: |
Poza tym można thomasa zapytać, czy ma takie coś na stanie. |
Jakiego Thomasa ?? Sorry, gupi jestem i nieogarnięty
:
Ostatnio zmieniony przez machlo 2011-03-15, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
meras, no tego z oddziału Hong Kong Seagulla, który sprzedaje Seagulle 1963. E-mail: lhczthomas@gmail.com
Svedos, wydaje mi się, że Seagull poszedł w ilość modeli zamiast w ich jakość. Jak patrzę na te nowe to niby fajne, ale w każdym czegoś brakuje albo jest coś do poprawki. Dodatkowo prawie do wszystkiego ładują ST21. ST18 do niewielu zegarków trafia, a ST25 tylko do modeli z dual time i z dziurbilionem.
Svedos, wydaje mi się, że Seagull poszedł w ilość modeli zamiast w ich jakość. Jak patrzę na te nowe to niby fajne, ale w każdym czegoś brakuje albo jest coś do poprawki. Dodatkowo prawie do wszystkiego ładują ST21. ST18 do niewielu zegarków trafia, a ST25 tylko do modeli z dual time i z dziurbilionem.
Ostatnio zmieniony przez machlo 2011-03-15, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
:
Srebrnego wizualizuję na nadgarstku...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Niebieski i pomarańczka świetne!
:
W yoybuy wyszłoby (1600*1,04*1,08+150)/6,49*2,95 ~= 885 zł
:
nie wiem, dla mnie nijakie jakies takie, podobac sie moze nasycona kolorystyka... moze niebieski... ale z pewnoscia nie za 800 zl, chyba, ze wszystkie 3
pozdr
s
pozdr
s
:
...połączenie czarnego z niebieskim wyszło genialnie (moim zdaniem). Sam zegarek nie rzuca na kolana, ba, powiem więcej - nie podoba mi się...
:
Odpowiedz do tematu
Zawsze się ktoś znajdzie, komu się spodoba. Na przykład ja
Mnie się generalnie podoba, szczególnie pomarańczowy.
Ale nie aż tak, żeby kupić
Mnie się generalnie podoba, szczególnie pomarańczowy.
Ale nie aż tak, żeby kupić