Nowy nabytek. Jestem baaardzo zadowolony! Wykonanie to nowy standard wśród chińskich zegarków - porównywalne do seagulla - w mojej ocenie rewelacja. Zegarek jaki jest każdy widzi Warto podkreślić, że koperta jest znacznie lepiej wykonana niż ta w podobnych modelach dostępnych u jacksona czy manbushiji: dekiel jest zakręcany (a nie "na śrubki"), na boku koperty nie ma charakterystycznej "limitacji" 117/1000 na dekielku nie ma liczb 0123456789 - nie wiele więcej oczekuję od zegarka. Luminova bardzo ładnie świeci (i równomiernie!). Wykonanie naprawdę robi wrażenie. Kilka skromnych, "reportażowych" fotek:
Uploaded with ImageShack.us
Wojtek
Odpowiedz do tematu
: Helena Pilotka
:
Rozumiem, że pilotka, ale czemu Helena ?
Bardzo urodziwa, nawiasem
Bardzo urodziwa, nawiasem
ricky
:
Helena - kupiona od Rou Heleny na zatoce.
Wojtek
Wojtek
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-03-13, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
Ładna Helcia . Klasyczny manualny pilocik i bez podrupkowych napisów, jak widzę
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-03-13, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
Ну, погоди!
:
Ale między uszami się chyba niezbyt popisała .. Koperta wygląda na nie dopolerowaną w tym miejscu. Ale nie zmienia to faktu, że należy się bliżej przyjrzeć ofercie tej pani ..
Gratki Wojtek, niech się nosi ..
Gratki Wojtek, niech się nosi ..
:
Fajna pilotka, niech się nosi A za ile idzie wyjąć taką?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Się doczepił Amfibie też sa tam niedopolerowane i nikt im nie wytyka
Tomek napisał/a: |
Ale między uszami się chyba niezbyt popisała .. Koperta wygląda na nie dopolerowaną w tym miejscu. Ale nie zmienia to faktu, że należy się bliżej przyjrzeć ofercie tej pani ..
Gratki Wojtek, niech się nosi .. |
Się doczepił Amfibie też sa tam niedopolerowane i nikt im nie wytyka
Ну, погоди!
:
I ja się dołączę do pytania powyżej. Poproszę o linka do sprzedawcy.
:
Tak, tak, ale tam zdaje się jakieś negocjacje do pierwszej krwi były Ostateczna cena mnie interesuje - za <100$ można mieć małego Ticino ze wszystkimi ficzerami i wykonanie między uszami chyba nieco lepsiejsze ma
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez w_kaczmarek 2011-03-13, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Między uszami nic nie brakuje!
Szczotkowanie ma odrobinę inną fakturę niż np. z boku koperty ale nie psuje to ogólnego wrażenia w mojej ocenie.
A Tycjan już leci - porównam czy jest aż tak źle jak melepety piszą
Wojtek
Szczotkowanie ma odrobinę inną fakturę niż np. z boku koperty ale nie psuje to ogólnego wrażenia w mojej ocenie.
A Tycjan już leci - porównam czy jest aż tak źle jak melepety piszą
Wojtek
Ostatnio zmieniony przez w_kaczmarek 2011-03-13, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Który - duży czy mały braciszek Widziałem, że dla odmiany małe ma out-of-stock a na powrót dostępne są te w czarnym PVD . Mógłby Collucci nad jakimś z tarczą B się zastanowić
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Helena, to kobita, która się ceni. Ale ma to coś, czego nie mają inni.