Odpowiedz do tematu
: Glicynka
:
zegarek nie w moim stylu, a fotki świetne jak zawsze
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
A spamuj se ile chcesz
Tylko pisz, czy to Twój nabytek, czy znowu pożyczony do zdjęć.
Bo jak codziennie będziesz jakoś nowy pokazywał, to będziem za bardzo zazdrościć i nam może żyłka... pęknąć
tessio napisał/a: |
Jak za bardzo spamuje w galerii to proszę o sygnał. |
A spamuj se ile chcesz
Tylko pisz, czy to Twój nabytek, czy znowu pożyczony do zdjęć.
Bo jak codziennie będziesz jakoś nowy pokazywał, to będziem za bardzo zazdrościć i nam może żyłka... pęknąć
:
Zdjęcia świetne, nadają się do prospektu reklamowego.
:
Ona mnie się zawsze podobała...
:
Wszystkie Glicyne lub Aerowatche nie będą moje, chociaż nad jednym Glicyne się zastanawiam, ale wtedy napiszę że mój Dzięki za komentarze.
Santino napisał/a: | ||
A spamuj se ile chcesz Tylko pisz, czy to Twój nabytek, czy znowu pożyczony do zdjęć. Bo jak codziennie będziesz jakoś nowy pokazywał, to będziem za bardzo zazdrościć i nam może żyłka... pęknąć |
Wszystkie Glicyne lub Aerowatche nie będą moje, chociaż nad jednym Glicyne się zastanawiam, ale wtedy napiszę że mój Dzięki za komentarze.
:
Siedzisz w magazynie jakiegoś salonu zegarkowego czy co?
:
Powiedzmy, że żyję w dobrych stosunkach z przedstawicielami niektórych słiskłalita marek
:
To tak się teraz wspólne chlanie nazywa?
:
Tessio, jedno małe pytanko: na ch.. chciałeś kupować lustrankę ?
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
:
No
Teston, lustrzanka daje jednak trochę większe możliwości, o czym mam nadzieję się przekonam
Blaz napisał/a: |
To tak się teraz wspólne chlanie nazywa? |
No
Teston, lustrzanka daje jednak trochę większe możliwości, o czym mam nadzieję się przekonam
:
Tessio też mi się niektóre Glicynki podobają w tym ta prezentowana na twoich bardzo ładnych zdjęciach .
To Ci ten kolega powinien kasę bulić a ty mu zdjęcia do prospektu rób ,albo wymiana weź glicynkę i zapłać w fotkach
To Ci ten kolega powinien kasę bulić a ty mu zdjęcia do prospektu rób ,albo wymiana weź glicynkę i zapłać w fotkach
:
Jakoś nigdy nie mogłem się do tej Glyciny przekonać, jak już to wolałbym w manualu.
Ale zdjęcia to Panie robisz miazga! Zawsze myślałem, że jedziesz lustrem, ale patrzę, a tu H50...
Sam chcę lustro kupić, ale widać że i kompaktem można zrobić cudne zdjęcia to sobie odpuszczę i pobawię się swoim H10. Ma niezłe makro, ale spory problem ze zdjęciami w słabym oświetleniu.
Ale zdjęcia to Panie robisz miazga! Zawsze myślałem, że jedziesz lustrem, ale patrzę, a tu H50...
Sam chcę lustro kupić, ale widać że i kompaktem można zrobić cudne zdjęcia to sobie odpuszczę i pobawię się swoim H10. Ma niezłe makro, ale spory problem ze zdjęciami w słabym oświetleniu.
:
Odpowiedz do tematu
Zdjęcia super.
Jaką średnicę ma ta gliceryna? Mam podobną w rozmiarze 46mm na unitasie - ta wydaje się mniejsza...
Wojtek
Jaką średnicę ma ta gliceryna? Mam podobną w rozmiarze 46mm na unitasie - ta wydaje się mniejsza...
Wojtek