Koperta - Lotnik 48mm
Werk - Mołnia 3602
Tarcza - Nadruk według własnego projektu
Na werk czekam, koperta jest tarcza wygląda tak:
Corela uruchomiłem pierwszy raz więc cudów nie ma, ale i tak jestem zadowolony z tego co wyszło bo w sumie tak widziałem tarczę od samego początku
Odpowiedz do tematu
: Projekt Lotnik
:
Cyfry mogłyby chyba być trochę większe
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
I użyj innej czcionki , ta jest "mało" lotnicza
Iks1984 napisał/a: |
Cyfry mogłyby chyba być trochę większe |
I użyj innej czcionki , ta jest "mało" lotnicza
:
ciekawy projekt , a czcionkę na indeksy wybrałeś taką nowoczesną celowo ?
Ogólnie to jestem na tak i kibicuję temu projektowi .
Ogólnie to jestem na tak i kibicuję temu projektowi .
:
Dzięki za podpowiedzi. Dobrze jak ktoś z boku popatrzy czcionka w sumie od początku mi nie leżała, rozmiar też delikatnie powiększę
:
Ten napis 'Polski Projekt' - mam takie wrażenie jakby on był zorbiony na prostych zbiegających się po skosie, a nie po okręgu jak indeksy. Mam wrażenie, że litery są krzywo w stosunku do linii, które wyznaczają indeksy minutowe.
:
Rudolf cyferki na indeksach tak. Wydawała mi się najlepsza z dostępnych, ale czcionka z napisem Polonica to w sumie trochę od czapy jest i pójdzie do zmiany.
irek dobrze Ci się wydaje napisy idą po prostych jeszcze nie ogarnąłem jak się robi "po okręgu"
irek dobrze Ci się wydaje napisy idą po prostych jeszcze nie ogarnąłem jak się robi "po okręgu"
:
Pytam o czcionkę bo ona taka za nowoczesna imho , ale może dzięki temu tarcza jest bardzo przejrzysta .
:
Polonica - imo nie pasuje
Indeksy - czcionka ok, tylko zrób ją większą
Polski projekt - spróbuj jednak, żeby był po okręgu.
Indeksy - czcionka ok, tylko zrób ją większą
Polski projekt - spróbuj jednak, żeby był po okręgu.
:
+1
Może AirPolonia albo cuś w tym stajlu ..
Santino napisał/a: |
Polonica - imo nie pasuje
Indeksy - czcionka ok, tylko zrób ją większą Polski projekt - spróbuj jednak, żeby był po okręgu. |
+1
Może AirPolonia albo cuś w tym stajlu ..
:
Dobra dobra melepety projekt wchodzi w drugą fazę Mam już werk śliczniutki, piękniutki pięknie tykający
:
Od razu melepety. My z dobrego serca doradzamy.
(przynajmniej ja )
(przynajmniej ja )
:
To tak dżołk był
:
Się domyślam
A poważnie, to powodzenia.
Jestem fanem własnych projektów.
A poważnie, to powodzenia.
Jestem fanem własnych projektów.
:
Odpowiedz do tematu
To jeszcze uwzględnij fakt iż cześć tarczy wejdzie pod kopertę i co by cię indeksów nie przykryło.