Mam taki:
Dałoby rade mu zmienić pasek na taki?
Nie będzie to głupio wyglądac te końcówk przy zegarku z guma?
Znudziła mi się troche bransoletka
Odpowiedz do tematu
: Zmaina z bransoletki na pasek
:
Pager, ciebie naprawdę bogowie opuścili ...
Sam zegarek spełnia mojej koleżanki definicję "chujni", a z tą gumą - będzie spełniał jej rozszerzoną definicję "chujni z patatajnią" ... Nie wiem wprawdzie co ona miała na myśli, ale to rozrywkowa jest dziewczyna, to się mogę domyślać ...
Weź ty jakiś pasior sobie kup do tego przyzwoity w miarę, za 10 złotych ...
Sam zegarek spełnia mojej koleżanki definicję "chujni", a z tą gumą - będzie spełniał jej rozszerzoną definicję "chujni z patatajnią" ... Nie wiem wprawdzie co ona miała na myśli, ale to rozrywkowa jest dziewczyna, to się mogę domyślać ...
Weź ty jakiś pasior sobie kup do tego przyzwoity w miarę, za 10 złotych ...
:
ALAMO, przez Ciebie, a raczej szanowną koleżankę, się posmarkałem ze śmiechu na koszulę
"chujnia z patatajnią" wchodzi od dziś do mojego języka
"chujnia z patatajnią" wchodzi od dziś do mojego języka
:
No i z dealextreme to Ty nie gumę dostaniesz, a odpady poprodukcyjne z fabryki pieluch.
Jak chcesz gumę to kup sobie Bonetto, ale przy tym zegarku to trochę się nie opłaca.
Jak chcesz gumę to kup sobie Bonetto, ale przy tym zegarku to trochę się nie opłaca.
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-02-25, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Do tego zegarka widzę jakiś skromny, gładki, jasnobrązowy pasek - tarcza jest wystarczająco wrzaskliwa. Zobacz w Masselu, albo u Piotrka jakiegoś - tak najszybciej, najłatwiej, i najtaniej ... I przynajmniej jest szansa ze pasek przetrwa zegarek
Borys - miała i lepsze teksty
Borys - miała i lepsze teksty
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-02-25, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
:
A ile on ma w uszach?
:
Wygląda na 20 mm.
:
Panowie jeszcze nie osiągnęliśmy trzeciego stopnia definicji może być - chujnia z grzybnią i patatajnią...
:
Ten zegarek nie byłprzemyslany. Zobaczyłem, miałem kase i kupiłem. Jakbym wczśniej znalazł to forum to bym kupił MQJ, albo pozbierał na cos innego.
Teraz to nikt odemnie go nie kupi
Zaniose do zegarmistrza i on mi jakis dobierze.
Teraz to nikt odemnie go nie kupi
Zaniose do zegarmistrza i on mi jakis dobierze.
:
Przepłacisz jak za zboże - u zegarmistrza pasek za 6 zł kosztuje 40. Poszukaj jak ci radzę.
pager120 napisał/a: |
Zaniose do zegarmistrza i on mi jakis dobierze. |
Przepłacisz jak za zboże - u zegarmistrza pasek za 6 zł kosztuje 40. Poszukaj jak ci radzę.
:
a zegarek wart jest 16.80$
:
No i mu jeszcze chcesz dodatkową krzywdę zrobić gumą - sadysta
:
Na allegro się sprzeda.
Sprzedaj go na allegro, a za uzyskane w ten sposób pieniądze kup MQJa.
pager120 napisał/a: |
Teraz to nikt odemnie go nie kupi |
Na allegro się sprzeda.
Sprzedaj go na allegro, a za uzyskane w ten sposób pieniądze kup MQJa.
:
Jednak nie sprzedaje. Doszedłem jak odpiąć bransoletke i można odpiąc do gołych teleskopów, myslałem, że zostaną chromy z bramsoletki
W którym miejscu zmierzyc ile ma "mm", na teleskopie?
W jakim ubarnku Wy go widzicie?, bo mi ta guma się widzi, ale jestem otwarty na propozycje.
Ostatnio zmieniony przez Pager 2011-02-26, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Cytat: |
Za ile go wystawić? |
Jednak nie sprzedaje. Doszedłem jak odpiąć bransoletke i można odpiąc do gołych teleskopów, myslałem, że zostaną chromy z bramsoletki
W którym miejscu zmierzyc ile ma "mm", na teleskopie?
W jakim ubarnku Wy go widzicie?, bo mi ta guma się widzi, ale jestem otwarty na propozycje.
Ostatnio zmieniony przez Pager 2011-02-26, 15:22, w całości zmieniany 1 raz