Fabrycznie zegarek posiada plaskie szkielko mineralne, paskudna lupke na nim i czarny pasek "kroko" - na pierwszy rzut oka tarcza wyglada ciekawie - mi zawsze sie kojarzyla nieco z Seiko BFS Szybko jednak zaczal wydawac mi sie jakis taki nijaki. Mial byc sprzedany, ale... domowilem mu sexi plexi i czarnego nylona z czerwonym akcentem.
Zaczal wygladac sympatycznie i w zwiazku z tym zostaje
Edit: jeszcze fotka od pupy strony
pozdr
strix
Edit Mod - wklejaj zdjęcia 800x600 - pozdrawiam Maxio
Odpowiedz do tematu
:
Ten model jest w moim rankingu w ścisłej czołówce w kategorii najładniejszy Seagull, gratulacje i niech się nosi
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Zdecydowanie zyskuje bez lupki .. Ładne zdjęcia ładnego zegarka. Niech się nosi. A jakbyś go sprzedawał - poproszę o PW ..
:
Plexi mu "robi" , fajny jest..
:
Ja mam pytanie natury technicznej
Są dwa niby-nurki z tej stajni już na forum.
Ktoś się odważył
Są dwa niby-nurki z tej stajni już na forum.
Ktoś się odważył
:
Nie wiem czy masz na mysli rowniez ten zegarek - jesli tak to on ma WR50M wiec zaden z niego nurek. Po zmianie z mineralnego na pleksi nie zanurze go, ale przed zmiana spokojnie - szkielko siedzialo tak ze musialem mlotkiem wybijac, dekiel porzadnie skrecony, uszczelka pod nim, przy koronce porzadna uszczelka solidnie nasmarowana fabrycznie. Wanne spoko lyka
Pozdr
s.
ALAMO napisał/a: |
Ja mam pytanie natury technicznej
Są dwa niby-nurki z tej stajni już na forum. Ktoś się odważył |
Nie wiem czy masz na mysli rowniez ten zegarek - jesli tak to on ma WR50M wiec zaden z niego nurek. Po zmianie z mineralnego na pleksi nie zanurze go, ale przed zmiana spokojnie - szkielko siedzialo tak ze musialem mlotkiem wybijac, dekiel porzadnie skrecony, uszczelka pod nim, przy koronce porzadna uszczelka solidnie nasmarowana fabrycznie. Wanne spoko lyka
Pozdr
s.
:
Pięknie,pięknie,bez lupki wygląda świetnie
Pasiorek też pasuje.
Pasiorek też pasuje.
:
Bardzo ładny zegar i foty, czas chyba zaczac zagladać na Taobao
:
Ze zwykłym szkiełkiem był po prostu ładny, ale z sexi plexi to wygląda genialnie.
:
Bardzo ładny zegarek!
Gratuluję!
Wojtek
Gratuluję!
Wojtek
:
Bajeczny sikorek, wspaniale czytelny - nawet osoba o nie najlepszym wzroku bez trudu odczyta godzinę. Nawet szkiełko z lupką by mi nie przeszkadzało.
A takich fotek to ja się nie nauczę robić nigdy.
A takich fotek to ja się nie nauczę robić nigdy.
ricky
:
...no bardzo ładnie, bardzo, dużo lepiej mu po kuracji upiększającej.
:
Odpowiedz do tematu
Spojrzałem na wersję z lupką
Sexi pleksi zadziałało , wygląda dużo lepiej .
Sexi pleksi zadziałało , wygląda dużo lepiej .