Croton
Odpowiedz do tematu

:
gratki svedos, świetnie wygląda z tym paskiem, muszę coś dobrać do mojego

:
Svedos, myślałem że tylko ja tak trafiłem i o tym nie pisałem, ale też miałem jedno ucho lekko "potargane" :wink:

:
U mnie jest lekko potargane a z drugiej strony jest ślad po tym jak ktoś chciał napunktować ucho i mu się punktak omsknął przy samej krawędzi i jest małe wybrzuszenie, na fotkach tego nie widać , ale jest.

Co do zegara, jest bardzo fajny, świetnie się na nadgarstku układa, ale te niedoróbki mogą zniechęcić, pokaleczona koperta to jest ostatnia rzecz jaką bym chciał mieć w zegarku.

:
już miałem w nowych nabytkach pisać coby Sylwek wstawił więcej fotek crotona na tym carbonie, ale sprawdziłem tu i się nie zawiodłem :D
świetny "łon"

kusicie... oj kusicie...

DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502

"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"

Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
Wozu
[Usunięty]
:
Ech nie straszcie Panowie o jakiś niedoróbkach mnie nikt nic nie zgłaszał, że coś z nimi nie tak?
A sprowadziłem ich już sporo jak pisałem.
Nawet ostatnio spotkałem się z opinią, że crotonowi bliżej do "szwajcara" niż nie jednemu chińczykowi.

Co akurat osobiście nie uważam za specjalną zaletę, ale te zegarki mają coś w sobie ;)

:
No fakt, ładne są nie da się ukryć.

:
Wozu napisał/a:
Ech nie straszcie Panowie o jakiś niedoróbkach mnie nikt nic nie zgłaszał, że coś z nimi nie tak?
Nawet ostatnio spotkałem się z opinią, że crotonowi bliżej do "szwajcara" niż nie jednemu chińczykowi.

Co akurat osobiście nie uważam za specjalną zaletę, ale te zegarki mają coś w sobie ;)

Wozu, Ty hurtowniku przebrzydły :wink: poczemu ja żadnego Crotonka na żywo nie widziałem :evil:
Podpadłeś mi :wink: , obraziłem się i za karę nie pokażę Ci moich mowo zakupionych zegarków :razz: :wink:

Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-01-27, 23:54, w całości zmieniany 2 razy
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Wozu
[Usunięty]
:
Karol Kłósek napisał/a:
Wozu napisał/a:

Wozu, Ty hurtowniku przebrzydły :wink: poczemu ja żadnego Crotonka na żywo nie widziałem :evil:
Wozu podpadłeś mi :wink: , obraziłem się i za karę nie pokażę Ci moich mowo zakupionych zegarków :razz: :wink:

Ty mnie nie drażnij wszystko pokazać musisz! ;) :razz:
A nie pokazuję z prostej przyczyny... bo solidna firma ze mnie jest ;)
I jak zegar do mnie przyjdzie to albo tego samego dnia wysyłam, a najpóźniej następnego :)

:
Wozu napisał/a:
I jak zegar do mnie przyjdzie to albo tego samego dnia wysyłam, a najpóźniej następnego :)

Następny egzemplarz który przyjdzie zaaresztuj na parę dni, to se obmacam :mrgreen: , a jakby klient pytał, co tak długo nie ma zegarka, to zawsze można powiedzieć że jakaś Melepetos z poczty zajumał :wink: :mrgreen:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Wozu
[Usunięty]
:
Karol Kłósek napisał/a:
Wozu napisał/a:

Następny egzemplarz który przyjdzie zaaresztuj na parę dni, to se obmacam :mrgreen: , a jakby klient pytał, co tak długo nie ma zegarka, to zawsze można powiedzieć że jakaś Melepetos z poczty zajumał :wink: :mrgreen:

Hmmm mnie kolega do złego namawia ;)
Oj się kolega z tymi zegarkami NOS za złotówkę nie wyrobi dla mnie :razz: chyba ;)

To jak coś to mam takie dwa TAO do jutra to 13.00 to zapraszam ;) :razz:

:
Ten zegarek mnie pociaga i jednoczesnie odpycha w jakis sposob- nie potrafie go kliknac, musialbym zobaczyc na zywca jednak. Choc nie ukrywam, ze bylem bliski zakupu juz podczas swiat BN.

Pozdr
strix

:
strix napisał/a:
... Choc nie ukrywam, ze bylem bliski zakupu juz podczas swiat BN. ..

+1, wszystko przez Tessia .. :grin:

:
Jak tak patrzę na to "Krotonisko" to mi się Samurai przypomina. Koperta podobna :) Zegar bardzo fajny!

:
Bibliotek@rz napisał/a:
Jak tak patrzę na to "Krotonisko" to mi się Samurai przypomina. Koperta podobna :) Zegar bardzo fajny!

Jak na niego patrzę mam podobne skojarzenia.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum