Benek jak ktoś nie chce wydawać kasy na Seiko Sumo to wg mnie pozycja obowiązkowa.
Jak za taką kasę to rewelacja.
Pamiętam jaki byłem w szoku jak go dostałem...myślałem, że zegarek za kilka tysi mam w ręce, takie wrażenie robił : )
Odpowiedz do tematu
:
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Bardziej podchodzi mi Kingfisher ale tylko jeśli jest na promocji Jak nie będzie na promocji to będę brał Berniego
:
Nowe wieści o Rekinie - dobre i złe.
Złe - od 28.01.2011 Rekin drożeje do 240USD.
Dobre - są dwa nowe kolory: niebieski i zielony. Foty zielonego nie mam. Jak dla mnie tarcza świetna, ale wkładkę bezela wolałbym od Korsarza, czyli białą (srebrną).
Złe - od 28.01.2011 Rekin drożeje do 240USD.
Dobre - są dwa nowe kolory: niebieski i zielony. Foty zielonego nie mam. Jak dla mnie tarcza świetna, ale wkładkę bezela wolałbym od Korsarza, czyli białą (srebrną).
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Fakt, biała bardziej by pasowała.
Ceny na takim poziomie długo nie dało się utrzymać...
Ceny na takim poziomie długo nie dało się utrzymać...
:
niebieski wygląda świetnie, ale rzeczywiście z jasnym bezlem byłoby mu bardziej do twarzy, się znaczy do tarczy
wiadomo coś kiedy będą fotki zielonego
wiadomo coś kiedy będą fotki zielonego
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Wszystkie zegarki drożeją Za 240usd to już niech mnie Rekin cmoknie z pompkę
:
Jeśli po roku obrachunkowym wychodzi, że w magazynie nie została ani jedna sztuka towaru to należy podnieść cenę by ten fakt zmienić. Inaczej oznacza to, że towar jest sprzedawany za tanio!
Czyli podobnie jak w przypadku np. allegro to nie sprzedający są winni wzrostu cen a kupujący!
Czyli podobnie jak w przypadku np. allegro to nie sprzedający są winni wzrostu cen a kupujący!
:
Może tak wygląda
Swoją drogą, początki firmy Bernhardt nie były łatwe
Swoją drogą, początki firmy Bernhardt nie były łatwe
:
Obiecana fotka zielonego Rekina:
:
Fotka nie łazi...
:
Zielonego? Widać przeca...
:
Od tego zielonego to mi oczy wypadły
Może Blaz się skusi
Może Blaz się skusi
:
Odpowiedz do tematu
Teraz widzę.
Nie, zielony mi nie pasuje. Gdyby to był inny odcień, to może, może, ale takie duże może.
Nie, zielony mi nie pasuje. Gdyby to był inny odcień, to może, może, ale takie duże może.