Odpowiedz do tematu
:
Znów pozamiatałes i kolejny raz zegarek wygląda na fotce lepiej niż w realu.
Zazdroszczę umiejętności.
Zazdroszczę umiejętności.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Ale zdjęcie
Mam 3D bez okularów
Mam 3D bez okularów
:
Apage Satanas
Zaprawdę powiadam wam, iż Szatan musiał pakt z onym człekiem podpisać, i ogonem mu, zamiast fotoszopa, fotki poprawia - bo nie jest znanym ludziom i filozofom, by robić takie foty z małpiszona I to rzekną wszyscy uczeni w piśmie, co mają sprzęt za zylion zetafonów, co jak idą na miasto robić zdjęcia to mają wózek na obiektywy, i wogóle to jeszcze raz chcę podkreślić że APAGE SATANAS
Zaprawdę powiadam wam, iż Szatan musiał pakt z onym człekiem podpisać, i ogonem mu, zamiast fotoszopa, fotki poprawia - bo nie jest znanym ludziom i filozofom, by robić takie foty z małpiszona I to rzekną wszyscy uczeni w piśmie, co mają sprzęt za zylion zetafonów, co jak idą na miasto robić zdjęcia to mają wózek na obiektywy, i wogóle to jeszcze raz chcę podkreślić że APAGE SATANAS
:
widziałem w komisie taki aparat jak ma Tessio to nie jest taki zwykły małpiszona , ale i tak najważniejszy jest ludzki czynnik
Brawo piękna fotka
Brawo piękna fotka
:
Świetna fotka no!
:
Zdjecie super, przez co coraz bardziej emkjudzej mi sie podoba. W sumie z tych wszystkich sub'o podobnych mqj ma najfajniejsze logo. W sumie emkjudzej to juz klasyka
:
Jakby tam był sam ten górotwór stylizowany - to bym się w 100% zgodził ...
A tak to kombinować musim jak to zmyć
Ram napisał/a: |
Zdjecie super, przez co coraz bardziej emkjudzej mi sie podoba. W sumie z tych wszystkich sub'o podobnych mqj ma najfajniejsze logo. W sumie emkjudzej to juz klasyka |
Jakby tam był sam ten górotwór stylizowany - to bym się w 100% zgodził ...
A tak to kombinować musim jak to zmyć
:
A po co zmywać ... do korony nie podobne :>
Piękna fota
Piękna fota
:
Ale takie trochę przytłaczające - sama góra bylaby super, fajnie by się komponowała z tarczą. Z podpisem - to już jest typowa "chińska czapa"
Darecki napisał/a: |
A po co zmywać ... do korony nie podobne :>
Piękna fota |
Ale takie trochę przytłaczające - sama góra bylaby super, fajnie by się komponowała z tarczą. Z podpisem - to już jest typowa "chińska czapa"
:
Nie mogę tego dobrze ocenić bo jeszcze MQJ nie dotarł A już jest ponad miesiąc
:
Świetna fota! Gratulacje talentu
:
Zobacz na Ebay ile ci jeszcze czasu na spór zostało - żebyś się nie obudził z ręką w nocniku Ja bym zaczął, i w nosie - niech zwraca kasę albo wysyła nowego !
Darecki napisał/a: |
Nie mogę tego dobrze ocenić bo jeszcze MQJ nie dotarł A już jest ponad miesiąc |
Zobacz na Ebay ile ci jeszcze czasu na spór zostało - żebyś się nie obudził z ręką w nocniku Ja bym zaczął, i w nosie - niech zwraca kasę albo wysyła nowego !
:
Odpowiedz do tematu
Sprawa już zgłoszona.