Pokaż co masz dziś na nadgarstku
Odpowiedz do tematu

:

:
suchotnik7, ciekawy ten Krzysztof pifko

:
suchotnik7,

Mega zegarek. Która to wersja rozmiarowa?

"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:

:
Szymon, 36 mm, ja mam chude witki :D

:
suchotnik7,
Ja tez mam chude. Po prostu po zdjęciu ciężko ocenić jak nie ma innych punktów odniesienia niz nadgarstek

Żeby w temacie było:

"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
robinp, o co chodzi z tym Kronaby :?:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
A na wieczór…

:
Ładny zegarek na paskudny dzień :))

:

Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Dorian06, a co konkretnie?

:

:
[quote="robinp"]Dorian06, a co konkretnie?[/quote]
Bo to jakaś hybryda. Jak to działa :?:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06, to taki smartwatch dla purystów :))
Zasilany bateryjką, a nie ładowany. Podobno wystarcza na dwa lata. Normalnie wyglądający zegarek i działający jak zwykły analogowy kwarc. Choć sparowany z telefonem, dzięki czemu nie trzeba korygować czasu, a ponadto powiadamia o połączeniach czy wiadomościach. Przez wibrowanie. Nie ma na tarczy żadnego wyświetlacza, więc powiadomienia są bardzo ogólne. Poza tym ma stoper, timer, krokomierz i możliwość sterowania niektórymi funkcjami telefonu za pomocą puszerów.
Reasumując, wygląda jak zwykły analogowy zegarek i ma kilka dodatkowych możliwości. A co najważniejsze, jest wręcz świetnie wykonany. Idealnie zrobiona koperta, lekko wypukły szafir z AR, tarcza kanapka. Ja kupiłem na pasku i żałuję, że nie na bransolecie, bo ta jest wykonana również świetnie. Ogólnie poziom wykonania koperty, tarczy i detali mogę porównać do Seiko Presage. Ale chyba się kiepsko sprzedają, bo można je kupić w promkach z upustem 50%. Ja tak właśnie kupiłem, chyba za 8 stówek. A w tej cenie to sztos.

:
robinp, pifko
Wygląda dobrze.

Apa13 napisał/a:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum