Ładny zbiorek
PS
Chętnie przytuliłbym tego z prawego dolnego rogu.
Odpowiedz do tematu
:
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Szymon, no gruba kolekcja. W sumie wszystkie fajne. Graty. Nieźle sie zmieniła odkąd się widzieliśmy parę lat temu. Chyba tylko Zenith i Oceanus zostały z tamtych czasów.
:
Szymon, bardzo ładne pudełeczka
Woytec, mam tego Sinna tylko nie LE i jestem bardzo zadowolony z zakupu
Woytec, mam tego Sinna tylko nie LE i jestem bardzo zadowolony z zakupu
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Woytec, kornel91,
Coś tam jeszcze zostało, bo w tych pudełkach to nie jest wszystko co mam. Certina też była wtedy (biała kostka), mam jeszcze kilka vintage sztuk i kilka jest popakowanych w pudełka już tylko czeka na dobry moment na sprzedaż
Cabi napisał/a: |
Szymon, no gruba kolekcja. W sumie wszystkie fajne. Graty. Nieźle sie zmieniła odkąd się widzieliśmy parę lat temu. Chyba tylko Zenith i Oceanus zostały z tamtych czasów. |
Coś tam jeszcze zostało, bo w tych pudełkach to nie jest wszystko co mam. Certina też była wtedy (biała kostka), mam jeszcze kilka vintage sztuk i kilka jest popakowanych w pudełka już tylko czeka na dobry moment na sprzedaż
:
Szymon, coś człowiek by wybrał dla siebie.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
A nie masz czasem jeszcze SKX 009
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Mam. I CH. Warda Moonglowa mam, i Titoni mam. No trochę tego jest. Trzeba redukować.
W pudełkach jest trzon zbiorku
Dorian06 napisał/a: |
A nie masz czasem jeszcze SKX 009 |
Mam. I CH. Warda Moonglowa mam, i Titoni mam. No trochę tego jest. Trzeba redukować.
W pudełkach jest trzon zbiorku
:
Widziałbym go u siebie w chrześcijańskiej cenie.
Szymon napisał/a: | ||
Mam. ... Trzeba redukować. ... |
Widziałbym go u siebie w chrześcijańskiej cenie.
:
Dorian06,
Akurat SKXa nie mam planu się pozbywać
Akurat SKXa nie mam planu się pozbywać
:
Szymon, a Cytrynka się czasem nie znudziła?
:
Szymon napisał/a: |
Dorian06,
Akurat SKXa nie mam planu się pozbywać |
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2025-01-10, 08:05, w całości zmieniany 1 raz
Za to ja bym zainwestował w większe pudełko, wolę mieć całą kolekcję w jednym
Ostatnio zmieniony przez Machu 2025-01-10, 08:05, w całości zmieniany 1 raz
:
A to nie. Mnie bardzo pasują dwa, bo sobie stoją jedno na drugim i mniej powierzchni póki zajmują
Muszę w końcu poskładać mój wahadłowiec z lego w którym mieszka kilka zegarków.
Odpowiedz do tematu
Machu napisał/a: |
Za to ja bym zainwestował w większe pudełko, wolę mieć całą kolekcję w jednym |
A to nie. Mnie bardzo pasują dwa, bo sobie stoją jedno na drugim i mniej powierzchni póki zajmują
Muszę w końcu poskładać mój wahadłowiec z lego w którym mieszka kilka zegarków.