wahin napisał/a: |
Jakoś nie przemawiają do mnie, cena również. |
Odpowiedz do tematu
:
+1
:
A ja poczekam do przyszłego tygodnia na zdjęcia koperty i chyba jednak się skuszę na Professionala ... Podobają mi się takie "dziwolągi"
:
Ciekawe jak będą wyglądac na fotach. Dołączam do chętnych
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
No i na Oceanic Time pokazały się fotki prototypu koperty Professionala. Osłona koronki imo rozwaliła ten całkiem ciekawy zegarek. Z mojej wish listy wypada z hukiem
Szkoda ..
Szkoda ..
:
Uuu, co to jest? Oryginalne co prawda, ale szkaradztwo niesamowite!
:
To jest przykład, jak można spieprzyć fajny imo projekt. Poczekamy na produkt finalny, ale nie spodziewam się już wielkich zmian. Choć na WUS też już jadą po tej osłonce, więc może Sean, jeśli ma jeszcze taką możliwość, dokona jakiś korekt. Choć z drugiej strony - zegarek ma być wysyłany przed Świętami, może już nie ma czasu na zmiany.
Blaz napisał/a: |
Uuu, co to jest? |
To jest przykład, jak można spieprzyć fajny imo projekt. Poczekamy na produkt finalny, ale nie spodziewam się już wielkich zmian. Choć na WUS też już jadą po tej osłonce, więc może Sean, jeśli ma jeszcze taką możliwość, dokona jakiś korekt. Choć z drugiej strony - zegarek ma być wysyłany przed Świętami, może już nie ma czasu na zmiany.
:
Ani to ładnie wygląda, ani nie jest zapewne wygodne. Jakby ktoś na siłę chciał wymyślić coś oryginalnego.
:
Mhhhmmmm. Ciekawe , ale nie w moim guscie
Noze tez lubie
:
Obciążnik!
:
Damn... normalnie klimat Duke Nukem...
Mozna male akwarium mobilne sobie strzelic
Obawiam sie, ze finalnie bedzie to zegarek bardziej na moja noge niz reke, ale kibicuje
pozdr
strix
Odpowiedz do tematu
Tomek napisał/a: |
Wieści z frontu c.d. poprawiono bezel, o poprawkach osłonki na razie cisza |
Damn... normalnie klimat Duke Nukem...
Mozna male akwarium mobilne sobie strzelic
Obawiam sie, ze finalnie bedzie to zegarek bardziej na moja noge niz reke, ale kibicuje
pozdr
strix