Thomas666, teraz bardzo dobrze to wygląda
Napisy? Kto to czyta...
Odpowiedz do tematu
:
Teraz wyglada jak nalezy
:
Thomas666, po zmianie wskazówek , bardzo zacnie
:
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Thomas666, w pierwszym momencie meh ale przy drugim rzucie okiem fajnie się komponuje z czerwonymi akcentami
a może wydłubać z nich lumę i tylko ramki zostawić
a może wydłubać z nich lumę i tylko ramki zostawić
:
Kurde, myślałem o tym, ale... to chyba byłoby nie do odróżnienia od wskazówek z lumą w kolorze tarczy...
:
Faktycznie, pierwszy rzut oka i nie bardzo, ale jak już się oko przyzwyczai to jest ciekawie.
:
Ostatnio zmieniony przez jadex 2021-03-23, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
czerwone zdecydowanie bardziej oddają charakter zegarka
Ostatnio zmieniony przez jadex 2021-03-23, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
"Czekanie sprawia że gorzknieje cała słodycz w nas"
:
Thomas666, Na temat projektu możemy podyskutować.
Natomiast podoba mi się wykonanie.
Powiesz więcej o tym tampodruku?
Masz do tego dostęp?
P.S. wskazówki z czerwonym IMO najlepiej wyglądają w tym zestawie.
Natomiast podoba mi się wykonanie.
Powiesz więcej o tym tampodruku?
Masz do tego dostęp?
P.S. wskazówki z czerwonym IMO najlepiej wyglądają w tym zestawie.
:
Santino, Skoro autor paska do projektu też popiera kolor czerwony, to zmienię.
Co do tampodruku, to w warunkach amatorskich maskę można wykonać metodą trawienia w cienkiej blaszce (folii), ale to nigdy nie wychodzi równo i dokładnie (sprawdza się przy tworzeniu pojedynczych egzemplarzy obwodów drukowanych), wyciąć ploterem lub wypalić laserem. Mam wspominaną już kiedyś przy okazji miedziaka koleżankę z agencją reklamową, ona tam ma właściwe sprzęty. Maskę nakładamy na materiał, smarujemy farbą silikonowy stempel (tampon), przykładamy i gotowe... Daje się to zrobić ręcznie, ale są też do tego maszynki, taki rodzaj prasy, w sumie przydatny do wykonania serii nadruków. pojedyncze sztuki można rzeźbić bez tego.
Co do tampodruku, to w warunkach amatorskich maskę można wykonać metodą trawienia w cienkiej blaszce (folii), ale to nigdy nie wychodzi równo i dokładnie (sprawdza się przy tworzeniu pojedynczych egzemplarzy obwodów drukowanych), wyciąć ploterem lub wypalić laserem. Mam wspominaną już kiedyś przy okazji miedziaka koleżankę z agencją reklamową, ona tam ma właściwe sprzęty. Maskę nakładamy na materiał, smarujemy farbą silikonowy stempel (tampon), przykładamy i gotowe... Daje się to zrobić ręcznie, ale są też do tego maszynki, taki rodzaj prasy, w sumie przydatny do wykonania serii nadruków. pojedyncze sztuki można rzeźbić bez tego.
:
Thomas666,
Ja wiem jak wygląda tamponiarka
Chodzi o to, czy mi zrobisz i jakie to koszty?
Ja wiem jak wygląda tamponiarka
Chodzi o to, czy mi zrobisz i jakie to koszty?
:
Odpowiedz do tematu
Ja miałbym tamponiarkę zrobić?
Jak wspomniałem korzystam se sprzętu na gościnnych występach, ale jak dasz projekt to pomyślimy
Jak wspomniałem korzystam se sprzętu na gościnnych występach, ale jak dasz projekt to pomyślimy