Takie czasy Sławku, że mało nas cieszy. Ale będzie lepiej.
Ja właśnie dla poprawy humoru wyciągam z pudeł wszystko co dawno noszone nie było.
Odpowiedz do tematu
:
:
Ja też.
Mariusz napisał/a: |
Ja właśnie dla poprawy humoru wyciągam z pudeł wszystko co dawno noszone nie było. |
Ja też.
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2020-03-28, 15:44, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Pozwolę sobie dołączyć się do bez wątpienia elitarnego grona miłośników vintage'owych czasomierzy...
<<<
Mariusz napisał/a: |
(...) Ja właśnie dla poprawy humoru wyciągam z pudeł wszystko co dawno noszone nie było. |
Z_bych napisał/a: |
Ja też. Obrazek |
Pozwolę sobie dołączyć się do bez wątpienia elitarnego grona miłośników vintage'owych czasomierzy...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2020-03-28, 15:44, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Dziś taki
Trochę zmęczony życiem, ale to tylko dodaje mu charakteru.
Trochę zmęczony życiem, ale to tylko dodaje mu charakteru.
:
Ostatnio zmieniony przez Mzeg 2020-03-29, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
Rutger, fajna bo czytelna ta certina, i na dodatek w stanie oryginalnym, łącznie ze szkłem.
Ja się wciąż nie mogę nacieszyć swoim, niedawno upolowanym okazem z 1960:
Ja się wciąż nie mogę nacieszyć swoim, niedawno upolowanym okazem z 1960:
Ostatnio zmieniony przez Mzeg 2020-03-29, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
Zegarki * Rower * Radio
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2020-03-29, 20:15, w całości zmieniany 2 razy
>>>
Dziękuję bardzo za docenienie skromnego i zarazem sympatycznego czasomierza zacnej szwajcarskiej marki...
Natomiast nie dziwi mnie niezaprzeczalny fakt, że nie możesz nacieszyć się tak wspaniałym okazem sztuki zegarmistrzowskiej z Kraju Helwetów...
Natomiast niżej zaprezentowany zegarkowy vintage jeszcze musi przejść rewitalizację, żeby mógł z powrotem trafić na mój nadgarstek...
<<<
Mzeg napisał/a: |
Rutger, fajna bo czytelna ta certina, i na dodatek w stanie oryginalnym, łącznie ze szkłem.
Ja się wciąż nie mogę nacieszyć swoim, niedawno upolowanym okazem z 1960: Obrazek |
Dziękuję bardzo za docenienie skromnego i zarazem sympatycznego czasomierza zacnej szwajcarskiej marki...
Natomiast nie dziwi mnie niezaprzeczalny fakt, że nie możesz nacieszyć się tak wspaniałym okazem sztuki zegarmistrzowskiej z Kraju Helwetów...
Natomiast niżej zaprezentowany zegarkowy vintage jeszcze musi przejść rewitalizację, żeby mógł z powrotem trafić na mój nadgarstek...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2020-03-29, 20:15, w całości zmieniany 2 razy
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2020-04-13, 11:18, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Faktycznie nie ma to, jak vintage'owe zegarki w okresie świątecznym...
]
<<<
Faktycznie nie ma to, jak vintage'owe zegarki w okresie świątecznym...
]
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2020-04-13, 11:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Tylko mi się wskazówka godzinowa poluzowała .... albo minutowa .
Znowu trzeba gnać do majstra
Znowu trzeba gnać do majstra
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Tu jeszcze nie był. Od tygodnia i nie chce zejść z łapki .
Czas jest moim sprzymierzeńcem.
:
Rasowiec
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Ostatnio zmieniony przez Volturi 2020-04-22, 15:48, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Dzięki Fazi
Świetnie leży na moim małym nadgarstku.
Długo szukałem Szafki z mojego rocznika.
Robi do przodu 5s/24h- myślę że to sympatyczny wynik a łocz ma już blisko pięćdziesiąt lat.
Świetnie leży na moim małym nadgarstku.
Długo szukałem Szafki z mojego rocznika.
Robi do przodu 5s/24h- myślę że to sympatyczny wynik a łocz ma już blisko pięćdziesiąt lat.
Ostatnio zmieniony przez Volturi 2020-04-22, 15:48, w całości zmieniany 1 raz
Czas jest moim sprzymierzeńcem.