Czy ktos się orientuje co jest ze sklepem watchgecko na zatoce?
Kilka dni temu ich szukałem - zero przedmiotów na sprzedaż.
Wczoraj było wszystko.
Dzisiaj znowu pusto...
I zeby było ciekawiej:
Przedmioty da się wyszukac przez google http://www.ebay.com/itm/G...m-/291641866675
A jak wejdziesz na konto juz nie http://stores.ebay.com/Wa...=p2047675.l2563
WTF
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2017-03-03, 13:56, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Machu 2017-03-03, 13:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Jak wchodzisz przez brytyjskiego ebay'a to wszystko normalnie się wyświetla http://stores.ebay.co.uk/...=p2047675.l2563
Dziwne
Dziwne
:
no dziwne...
Ale już znalazłem w FAQ, że nie wysyłają do nas... zostaje ich sklep, gdzie są wyższe ceny i wysyłka za 10 funciaków
Ale już znalazłem w FAQ, że nie wysyłają do nas... zostaje ich sklep, gdzie są wyższe ceny i wysyłka za 10 funciaków
:
Machu, na Zatoce do Polski też była droga wysyłka
:
Widzieliście promocję 15% na eBay.pl z kodem PXMAS17S ?
Chciałem skorzystać tylko zastanawiam się czy zadziała na produkt, którego nie wyszukuje przez eBay.pl
Mam obawy, że nie chociaż ma działać jeśli jest wysyłka do Polski.
Chciałem skorzystać tylko zastanawiam się czy zadziała na produkt, którego nie wyszukuje przez eBay.pl
Mam obawy, że nie chociaż ma działać jeśli jest wysyłka do Polski.
:
Strzała, jest patent
dodajesz dany przedmiot do obserwowanych, potem włazisz na ebay.pl i już masz widoczny i kod działa
sprawdziłem osobiście
dodajesz dany przedmiot do obserwowanych, potem włazisz na ebay.pl i już masz widoczny i kod działa
sprawdziłem osobiście
:
Goman, dzięki za potwierdzenie
Przez ulubione dawałem, ale właśnie nie wiedziałem czy kod zadziała
Przez ulubione dawałem, ale właśnie nie wiedziałem czy kod zadziała
:
Strzała, a ten kod dziala?
bo mi powiedzial, ze kod nie jest jeszcze wazny.
bo mi powiedzial, ze kod nie jest jeszcze wazny.
beceen | ***** ***
:
beceen, u mnie poszło i odliczyło ile trzeba, ale był ważny tylko do 23:59:59 wczoraj.
:
Panowie, zegarek do kupienia w funtach a ja posiadam na ebayu konto rozliczeniowe w złotówkach. Dokonując zakupu pobierze pieniądze z konta w złotówkach i przewalutuje oraz czy nie lepiej zmienić walute rozliczeniową ze złotówek na euro.
:
Jeżeli ktoś sprzedaje na zatoce z opcją kup teraz, jest podana kwota, to co oznacza, że obserwuje np. 58 osób?
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Obserwując masz zapisaną daną aukcję na koncie i łatwiej do niej ponownie trafić/odnaleźć.
Po jej zakończeniu to chyba jedna z najlepszych opcji aby do niej trafić i sprawdzić czy się sprzedało a jak nie to można zaproponować uczciwą połowę sprzedającemu
W licytacji zapewne można podejrzeć za ile poszło po jej zakończeniu
Jacobi napisał/a: |
Jeżeli ktoś sprzedaje na zatoce z opcją kup teraz, jest podana kwota, to co oznacza, że obserwuje np. 58 osób? |
Obserwując masz zapisaną daną aukcję na koncie i łatwiej do niej ponownie trafić/odnaleźć.
Po jej zakończeniu to chyba jedna z najlepszych opcji aby do niej trafić i sprawdzić czy się sprzedało a jak nie to można zaproponować uczciwą połowę sprzedającemu
W licytacji zapewne można podejrzeć za ile poszło po jej zakończeniu
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Czy jest jakiś sposób an sprawdzenie, czy sprzedający w ogóle odebrał/przeczytał wiadomość wysłaną do niego z konta ebay
W poniedziałek napisałem do 2 gości w sprawie ich aukcji i zero odzewu...
W poniedziałek napisałem do 2 gości w sprawie ich aukcji i zero odzewu...
:
może propozycja 1/3 ceny pozbawiła ich możliwości odpisania
Machu napisał/a: |
W poniedziałek napisałem do 2 gości w sprawie ich aukcji i zero odzewu... |
może propozycja 1/3 ceny pozbawiła ich możliwości odpisania
:
Odpowiedz do tematu
1/4
A tak serio to nic o cenach nie było, jeszcze nie ten etap
A tak serio to nic o cenach nie było, jeszcze nie ten etap