Druga kwestia. Słyszałem, że w tych modelach często podczas nakręcania koronka odpada od wałka. Czy to prawda?
Poniżej oba brzydale.

satanic666 napisał/a: |
Brzydszych nie było ![]() Bier klasyka. |
Capek napisał/a: |
Zbliżają się moje urodziny, żoną zastanawia się nad prezentem, więc delikatnie zasugerowałem 😀 Kwestia który. Samolocik jest tak brzydki, że aż mi się podoba. Łódź podwodna bardziej klasyczna. I nie mogę się zdecydować.
Druga kwestia. Słyszałem, że w tych modelach często podczas nakręcania koronka odpada od wałka. Czy to prawda? Poniżej oba brzydale. Obrazek Obrazek |
Zbliżają się moje urodziny, żoną zastanawia się nad prezentem, więc delikatnie zasugerowałem 😀 Kwestia który. Samolocik jest tak brzydki, że aż mi się podoba. Łódź podwodna bardziej klasyczna. I nie mogę się zdecydować.
Druga kwestia. Słyszałem, że w tych modelach często podczas nakręcania koronka odpada od wałka. Czy to prawda? Poniżej oba brzydale. Obrazek Obrazek |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
diver napisał/a: |
no bierz niebieski (ja lubię), a co do tego że ... tak słyszałem, mam problem
z " wypadaniem" zmiany daty- choć się nie zerwała ![]() |
bandi napisał/a: |
#10 Wysłany: Dzisiaj 18:31 Capek, aaaaaaa oczy mnie penkli ![]() ![]() ![]() jak satanic666 prawi bierz jakiegoś z nurkiem na tarczy abo coś w deseń jak bladerunner ostatnio nabył ![]() |
Dorian06 napisał/a: |
Te som brzytkie. Bardzo.
(...) |
bandi napisał/a: |
(...) coś w deseń jak bladerunner ostatnio nabył ![]() (...) |
(...) Tylko nie wiem czy budżet na to pozwoli. A tamte są w niezłych cenach. |
Machu napisał/a: |
Pierwszy jest paskudny, ale w taki interesujący sposób, także niech będzie ten |
Cytat: |
P.S. A nie lepiej jakiegoś Parnisa w tej cenie Bo zakładam, że kosztują podobnie... |
bladerunner napisał/a: |
Zachęcony słowami Kumotra pozwolę sobie ponownie zaprezentować mój ostatni zegarkowy nabytek, czyli Komandirskie K-35... |
bladerunner napisał/a: |
Wiele podobnych modeli jest obecnie w niezłych cenach, a wyjątkowa promocja może się przecież niebawem skończyć lub stać się mniej atrakcyjna dla potencjalnych nabywców... |
Machu napisał/a: |
A nie lepiej jakiegoś Parnisa w tej cenie ![]() |