Odpowiedz do tematu
:
Okno daty takie se chyba że fota... Generalnie jakieś żywe fotki najsmpierw bo DB oszukujo
:
Zaraz będzie 3setka seiko
:
Jeszcze tylko Tuńczyka zrobio i będzie git.
Jeszcze tylko Tuńczyka zrobio i będzie git.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Tuńczyki już so z Chin.
Niech 300 machną
Niech 300 machną
Skate or die!
:
...to już nawet nie jest śmieszne
:
Czas na GSy.
prezesso napisał/a: |
Tuńczyki już so z Chin.
Niech 300 machną |
Czas na GSy.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2017-02-17, 11:23, w całości zmieniany 1 raz
Kasa musi się zgadzać , szczególnie jak brak własnych pomysłów
Podejrzewam, że kolejny będzie Tuńczyk, z kopertami nie ma chyba problemu .. Szczególnie ostatnio
Podejrzewam, że kolejny będzie Tuńczyk, z kopertami nie ma chyba problemu .. Szczególnie ostatnio
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2017-02-17, 11:23, w całości zmieniany 1 raz
:
jak by co to mam na stanie , Może sobie Maximus Marcinus oblukać
Maxio napisał/a: |
...to już nawet nie jest śmieszne
Obrazek |
jak by co to mam na stanie , Może sobie Maximus Marcinus oblukać
:
...mnie nie denerwuj podrupkarzu jeden
Svedos napisał/a: | ||
jak by co to mam na stanie , Może sobie Maximus Marcinus oblukać |
...mnie nie denerwuj podrupkarzu jeden
:
Skond taka zmiana ?
No wziął i go jeszcze skopał dodatkowo Kolega
tomaliusz napisał/a: |
SKX jeszcze był do przyjęcia ale żółw jest dla mnie nie do przyjęcia |
Skond taka zmiana ?
Svedos napisał/a: |
Może sobie Maximus Marcinus oblukać |
No wziął i go jeszcze skopał dodatkowo Kolega
:
SKX-a sobie jakoś na swój sposób tłumaczyłem, że to po prostu poprawiony oryginał, tak jak powinno wyglądać od początku Seiko.
Teraz dociera do mnie że to tylko potrubka modelu który się dobrze sprzedaję i ma się sprzedawać dla DB.
Mają swoje fajne nurki i na tym powinni poprzestać
Swoją drogą to teraz wiem jak mogą się czuć posiadacze Rolków czy Pam-ów jak można to już poczuć na Seiko
Generalnie mnie to nie przeszkadza i nie razi tak bardzo ale sam tego "żółwia" nie kupię i chyba po raz pierwszy zegar by mnie parzył
Tomek napisał/a: |
Skond taka zmiana ? |
SKX-a sobie jakoś na swój sposób tłumaczyłem, że to po prostu poprawiony oryginał, tak jak powinno wyglądać od początku Seiko.
Teraz dociera do mnie że to tylko potrubka modelu który się dobrze sprzedaję i ma się sprzedawać dla DB.
Mają swoje fajne nurki i na tym powinni poprzestać
Swoją drogą to teraz wiem jak mogą się czuć posiadacze Rolków czy Pam-ów jak można to już poczuć na Seiko
Generalnie mnie to nie przeszkadza i nie razi tak bardzo ale sam tego "żółwia" nie kupię i chyba po raz pierwszy zegar by mnie parzył
:
Ja tez nie kupię, ale to dlatego że mnie się generalnie zegarki Seiko niespecjalnie podobają, zdecydowanie wolę stylistyke 'normalnych' DB
:
Gdyby nie to, że mam deep blue to może bym się i skusił. Jednak chyba wolałbym oryginał żółwia. A w ogóle to się zastanawiam czy kliknąć se coś dla sportu czy w końcu odkładać na coś porządnego
:
Odpowiedź jest powszechnie znana. Kliknąć dla sportu coś porządnego.
Słoniu napisał/a: |
...
A w ogóle to się zastanawiam czy kliknąć se coś dla sportu czy w końcu odkładać na coś porządnego |
Odpowiedź jest powszechnie znana. Kliknąć dla sportu coś porządnego.
:
500+
Odpowiedz do tematu
Dorian06 napisał/a: | ||
Odpowiedź jest powszechnie znana. Kliknąć dla sportu coś porządnego. |
500+