Santino napisał/a: | ||
To jest myśl! |
Odpowiedz do tematu
:
:
Wszystkie dzieci nasze są - to ja poproszę o obniżkę 1000, zgodnie z obietnicą: na drugie i kolejne
Skate or die!
:
+1
Trójkącik w tej "lokalizacji" wygląda całkiem od czapy, sorry ...
Erolek napisał/a: |
Straszna szkoda, że się ten trójkącik nie kręci z bezelem.
Trochę mi też bezel mi łyso wygląda. |
+1
Trójkącik w tej "lokalizacji" wygląda całkiem od czapy, sorry ...
:
Co jest wasze, jest i nasze
ALAMO napisał/a: | ||
Ale tylko na drugie i kolejne dzieci, pod warunkiem że są nasze |
Co jest wasze, jest i nasze
:
i jeszcze mu się polskie rowy podobają
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Rowy głombie
Ratler Wściekły I napisał/a: |
i jeszcze mu się polskie rowy podobają |
Rowy głombie
:
jako Elementowi Wątpliwemu podobają Ci się pewnie każde polskie rowy Panie Zaściankowy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
jak głębokie to i pewnie stare
:
Głębokie mogą być byle nie za stare...
Ten bezel faktycznie mógłby być węższy ale fakt trzeba będzie zacząć zbierać...
Ja wiem, że na tym etapie ciężko coś zmienić ale może nanieść na ten bezel jakąś dodatkową podziałkę która by zmniejszyła optycznie te duże powierzchnie?
Ostatnio zmieniony przez Clip 2016-08-05, 10:09, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Ratler Wściekły I napisał/a: |
jak głębokie to i pewnie stare |
Głębokie mogą być byle nie za stare...
Ten bezel faktycznie mógłby być węższy ale fakt trzeba będzie zacząć zbierać...
Ja wiem, że na tym etapie ciężko coś zmienić ale może nanieść na ten bezel jakąś dodatkową podziałkę która by zmniejszyła optycznie te duże powierzchnie?
Ostatnio zmieniony przez Clip 2016-08-05, 10:09, w całości zmieniany 1 raz